Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2016

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Mai 2016

Horoscop Lunar Varsator Mai 2016

Horoscop Lunar Varsator Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Un cer plin de planete din sociabilul Taur vă va ajuta să vă relaxaţi. Această zodie de pământ e mare amatoare de plăceri lumeşti, iar pentru că Venus rămâne aici până pe 24 mai, nu e greu să ne imaginăm că vă veţi relaxa cu un pahar în mână. Faceţi-vă singuri o favoare şi încercaţi să staţi departe de computer şi de telefon. Măcar pentru o vreme.

Horoscop Lunar Varsator Mai 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă sunteţi singuri, căutaţi pe 24 mai ocazia de a intra în legătură cu un suflet înrudit care vă atrage din multe puncte de vedere, dar mai ales pe plan intelectual – care se află pe primul loc în lista dumneavoastră de calităţi. Venus intră în Gemeni, casa a cincea, aducând cu sine noi tovarăşi de distracţii cu opinii concrete.

Horoscop Lunar Varsator Mai 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus este foarte puternică în Taur, unde rămâne până pe 24 mai. Ea recunoaşte calitatea atunci când o vede, şi pentru că îşi petrece timpul în casă a patra, a căminului şi familiei, e posibil să recurgeţi la puşculiţă pentru rezolvarea unei probleme domestice – dar pariez că asta n-o să vă deranjeze deloc.
.

Horoscop Lunar Varsator Mai 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Jupiter şi Saturn vor forma o cuadratură pe 26 mai, creând tensiune între casele a opta şi a unsprezecea. în casă a opta sunt gestionate finanţele comune şi împrumuturile. Dacă aveţi nevoie de o ipotecă sau de un împrumut rambursabil în rate, nu depuneţi cererea în această perioadă. în ziua de 30 mai lucrurile vor sta cu totul altfel.

Horoscop Lunar Varsator Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zele favorabile : 1, 2, 10, 13, 16, 20, 24
Zile nefavorabile: 4, 5, 25, 26, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Mai 2016

Citeste si pentru alta zodie:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI