Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Varsator – Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - May - 2017

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Mai 2017Horoscop Lunar Varsator Mai 2017

Horoscop Lunar Varsator Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Pun pariu că luna trecută aţi petrecut o mulţime de timp împreună cu rudele şi cu prietenii vechi pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme. Luna aceasta, veţi socializa la fel de mult, dar sunt şanse să ieşiţi în oraş alături de cunoştinţe noi şi fascinante. Distraţi-vă, dar nu uitaţi de cei dragi care vor şi ei să se bucure de o parte din timpul dumneavoastră liber.

Horoscop Lunar Varsator Mai 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Luna Nouă de pe 25 mai vă activează casa a cincea, îndemnându-vă să intraţi într-o relaţie romantică cu o persoană destul de independentă, pe care de-abia aţi întâlnit-o. De ce nu? Dacă îi place libertatea la fel de mult ca dumneavoastră, nu va dori să facă un schimb prematur de promisiuni legate de viitor. Nu sună fabulos? Totuşi, atenţie! Este exact acel gen de spirit liber pe care aţi vrea să-l aveţi prin preajmă.

Horoscop Lunar Varsator Mai 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus guvernează şi banii, şi posesiunile, nu doar dragostea. E pe ultima sută de metri a unui lung traseu prin impulsivul Berbec. Chiar dacă luna trecută aţi rezistat impulsului de a vă face de cap cu banii, acum vă va fi ceva mai dificil să vă comportaţi la fel de disciplinat. Cu atât mai greu va fi dacă veţi pune ochii pe un lucru pe care şi-l doreşte cineva drag.

Horoscop Lunar Varsator Mai 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna Plină soseşte pe 10 mai în intensul şi extrem de emotivul Scorpion. Dumneavoastră însă nu sunteţi în niciun caz extrem de emotivi, aşa că poate fi vorba de un disconfort de o zi sau două – mai ales dacă ceilalţi dau naştere la circumstanţe dramatice sau chiar melodramatice pentru a vă atrage atenţia. Nu le faceţi jocul. Vedeţi-vă de treabă.

Horoscop Lunar Varsator Mai 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,9, 11, 12,18,30,31
Zile nefavorabile: 10, 15, 19, 27


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI