Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Vărsător – Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 20 - February - 2014

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Martie 2014

Horoscop Lunar Varsator Martie 2014

Horoscop Lunar Varsator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Două noi începuturi se prefigurează luna asta, iar pentru că sunteţi un semn pasionat de schimbare, există şansa să vă bucuraţi din plin. Pe 1 martie, prima Lună Nouă apare în casă a doua, a finanţelor, îndemnându-vă să vă testaţi ambiţiile antreprenoriale. Un sfat: faceţi totul împreună cu un partener.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Din când în când, simţiţi că partenerul nu apreciază faptul că sunteţi o persoană atât de specială, iar asta înseamnă că relaţia respectivă nu supravieţuieşte mult timp. însă luna asta, atractiva Venus aflându-se în casa întâi, a personalităţii şi aspectului exterior, veţi fi ca un magnet. Sigur, magnetul atrage tot felul de lucruri, aşa că fiţi precaut, însă nu rataţi şansa de a găsi persoana potrivită.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Dacă sunteţi abordat de cineva care face reclamă unei scheme de îmbogăţire rapidă, fugiţi cât vă ţin picioarele. Dacă asta se întâmplă în jurul datei de 22 martie, fugiţi şi mai repede – şi chemaţi şi autorităţile. Probabil că veţi avea nevoie de o persoană nepărtinitoare şi cu mintea limpede pentru a descurca situaţia.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Al doilea început despre care am vorbit se va ivi pe 30 martie prin intermediul unei Luni Noi care va activa casa a treia, a comunicării. Asta n-ar conta prea mult dacă această planetă extrem de emotivă nu s-ar afla în impulsivul Berbec. Pentru că este vorba de o pereche belicoasă, în loc să faceţi ceea ce pare natural – mustrând pe oricine, chiar dacă sunt de faţă prieteni sau membri ai familiei -, ar fi mai bine să părăsiţi terenul.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 2,5,12,13,14,18,19
Zile nefavorabile: 3,10,11,21,22,23,28,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Martie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI