Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - March - 2015

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Martie 2015

Horoscop Lunar Varsator Martie 2015

Horoscop Lunar Varsator Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: în primele zile din martie vă veţi distra, ca să nu spunem mai mult. Generosul Jupiter va forma un trigon favorabil cu imprevizibilul Uranus, şi nimeni nu ştie ce se poate întâmpla într-o astfel de situaţie. Poate fi vorba de călătorii lungi, dar şi de impulsul de nestăpânit de a urma un curs sau de a găsi un grup nou.

Horoscop Lunar Varsator Martie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Gânditorul Mercur pătrunde în zodia visătoare şi romantică a Peştilor pe 12 martie şi rămâne în restul lunii în această casă a doua, a banilor şi a posesiunilor. E posibil să vă simţiţi puţin copleşit de detaliile financiare şi poate veţi vrea să fugiţi şi să vă ascunderi undeva. Dar mai bine n-o faceţi, ci rugaţi un prieten capabil să vă ajute să puneţi lucrurile la punct.

Horoscop Lunar Varsator Martie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: în jurul datei de 3 martie veţi fi capabil să faceţi cam tot ce vă propuneţi, deoarece binevoitorul Jupiter va fi în relaţii excelente cu Uranus, guvernatorul dumneavoastră astrologie. Cele două planete au energia, ambiţia şi determinarea de a vă lansa pe o cale nouă. în plus, dacă aveţi îndoieli, sunt bucuroase să vă reamintească mai puţin subtil de ce vă aflaţi în acest punct.

Horoscop Lunar Varsator Martie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Soarele, mingea de foc dătătoare de viaţă, va pătrunde în trombă în Berbec, unde e aşteptat de Marte. Planeta Roşie nu şi-a luat numele doar de la culoarea sa. Mai înainte de orice este vorba de purtarea sa înflăcărată, prin urmare, prezenţa celor 2 aştri în casă a treia, a comunicării, nu va fi în niciun caz plictisitoare. Pregătiţi-vă pentru câteva focuri de artificii verbale!

Horoscop Lunar Varsator Martie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 3, 4, 9, 24, 25

Zile nefavorabile:5, 11, 12, 15, 16, 26, 27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI