Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Noiembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2014

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Varsator Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Varsator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: în primele săptămâni ale lui noiembrie vă va lipsi prezenţa impulsivului Marte în casă a unsprezecea, a prietenilor şi activităţilor de grup, dar nu vă îngrijoraţi. Probabil că veţi petrece câteva seri acasă, dar asta va fi alegerea dumneavoastră. în plus, trebuie să vă conservaţi energia deoarece, pe 16 noiembrie, Venus va pătrunde în această casă, urmată de Soare pe 22 noiembrie şi de Mercur pe 27, vremurile bune revenind încă o dată în actualitate.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: în jurul datelor de 9 sau 12 noiembrie s-ar putea să fie necesară o alegere între îndeplinirea responsabilităţilor de la serviciu şi petrecerea timpului alături de partenerul de viaţă. Acest aspect poate presupune chiar şi un ultimatum din partea unei persoane care a obosit aşteptând să lăsaţi computerul şi să purtaţi o conversaţie reală. Probabil că are dreptate.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: O afacere de grup poate fi o idee bună, Venus aflându-se în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a anturajului. Specialitatea dumneavoastră este reprezentată de grupuri, iar atunci când simţiţi că v-aţi găsit tribul îi sunteţi devotat. Dacă, în jurul datei de 16 noiembrie, ceilalţi vor să vă facă responsabil de finanţe, veţi fi flatat. înainte de a accepta, gândiţi-vă la timpul pe care va trebui să-l investiţi în această activitate.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: E posibil ca un superior să vă facă viaţa grea în jurul datei de 10 noiembrie, apoi din nou pe 12 şi 18. Misiunea dumneavoastră este să realizaţi că toată această dispută poate însemna că nu vă aflaţi acolo unde trebuie. Nu luaţi încă nicio măsură drastică, dar începeţi să căutaţi o variantă care vi se potriveşte mai bine – una în care superiorii respectă individualitatea.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,3,11,16,21,22,27
Zile nefavorabile: 8,9,10,12,13,17,18

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Noiembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI