Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Varsator – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Varsator Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Varsator Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Din nou, luna aceasta va fi vorba despre călătorii. Venus din Săgetător vă inspiră să faceţi o călătorie lungă – să zicem în celălalt capăt al ţării sau chiar în străinătate. Pe 11 şi pe 21 noiembrie, Mercur şi Soarele vor pătrunde şi ei în aceeaşi zodie. Aveţi paşaportul la îndemână? Bun. începeţi să vă faceţi bagajul.

Horoscop Lunar Varsator Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Marte ajunge în Vărsător pe 9 noiembrie. Pentru că sunteţi specializaţi în grupuri şi prieteni, el vă va intensifica nevoia de socializare cu cei asemenea dumneavoastră. Totodată, Marte este deosebit de pătimaş, aşa că Dumnezeu să-i ferească pe cei care îndrăznesc să nu fie de acord cu părerea pe care o aveţi în legătură cu o cauză dragă sufletului.

Horoscop Lunar Varsator Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 4 noiembrie Venus va forma un trigon favorabil cu Uranus, imprevizibilul dumneavoastră guvernator planetar – fiind, în acelaşi timp, în cuadratură cu visătorul Neptun din casa a doua, a banilor. Este foarte posibil să câştigaţi ceva ce poate face ca un vis să devină realitate. Să fie oare vorba de loterie?

Horoscop Lunar Varsator Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Zilele de 24 şi 25 noiembrie vor fi probabil dificile. în această perioadă, Venus, Jupiter şi Pluton v-ar putea determina să intraţi într-o dispută legată mai ales de chestiuni băneşti. Dacă cineva nu-şi asumă responsabilitatea care-i revine, nu ezitaţi să-i atrageţi atenţia. E momentul să vorbiţi răspicat şi să obţineţi ajutorul financiar de care aveţi nevoie.

Horoscop Lunar Varsator Noiembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2, 4, 5, 15, 22, 23
Zile nefavorabile: 6, 18, 24, 25, 30Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI