Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Varsator – Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Varsator Septembrie 2016

Horoscop Lunar Varsator Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Marea veste astrologică a lunii este că Jupiter schimbă zodia de reşedinţă, adică trece din Fecioară în Balanţă. El se va deplasa prin această zodie orientată spre parteneriate începând cu data de 9 septembrie. Din acest moment, îşi va petrece timpul în casă a noua, a călătoriilor şi a experienţelor noi. Dacă plecaţi în vacanţă împreună cu un partener, veţi petrece clipe de neuitat. Alegeţi un loc pe care niciunul dintre dumneavoastră nu l-a mai vizitat şi exploraţi-l.

Horoscop Lunar Varsator Septembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Atât iubitoarea Venus, cât şi generosul şi binevoitorul Jupiter trec acum prin Balanţa orientată spre parteneriate. Nu e greu să ne imaginăm că veţi petrece mult timp alături de o persoană încântătoare. Această echipă se pricepe foarte bine la crearea unor relaţii de camaraderie, aşa că experienţele de grup sunt la fel de pozitive. Dacă puteţi călători, faceţi-o fără să mai staţi pe gânduri.

Horoscop Lunar Varsator Septembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Axa banilor va fi activată de două ori luna aceasta: de eclipsa solară de pe 1 septembrie şi de eclipsa lunară de pe 16 septembrie. Eclipsele produc schimbări într-o mulţime de feluri, aşa că pregătiţi-vă, dar nu fiţi îngrijoraţi. Mai întâi, sunteţi întotdeauna amatori de schimbare. Găsiţi că acest lucru e înviorător. Reţineţi însă că şi chilipirurile neaşteptate fac parte din categoria schimbărilor băneşti.

Horoscop Lunar Varsator Septembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur va fi retrograd încă de la începutul lunii şi va rămâne în această stare dificilă până pe 21 septembrie. Zilele de 1 şi de 21 septembrie stimulează călătoriile, iar pentru că acestea vor face parte din agenda lunii, încercaţi să le planificaţi în jurul acestor date. Dacă nu, înainte de a pleca, verificaţi maşina la un service auto.

Horoscop Lunar Varsator Septembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 7, 8, 9, 19, 25, 30
Zile nefavorabile : 1,11, 12, 13, 16,21Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI