Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Parintele Balanta

Postat de Urania Horoscop On 11 - October - 2014

Horoscop Urania – Parintele Balanta

Horoscop Urania – Parintele din zodia Balanta

Horoscop URANIA- Parintele Balanta

Balanţa este unul dintre cei mai buni părinţi din întregul zodiac! Pentru început, să spunem că Balanţele adoră distracţia şi sunt persoane cu care este uşor să interacţionezi. Fireşte, le place să se joace cu copiii şi să îi ducă în parcuri de distracţii sau să-i răsfeţe cu bunătăţi la restaurant, pentru că şi lor le place să facă aceleaşi lucruri. Părinţii Balanţă îşi duc copiii la înot, la schi, la film, la teatru şi găsesc întotdeauna locuri interesante unde să ia masa cu cei mici.
Mai important, Balanţele sunt inteligente şi obiective. De aceea, părintele Balanţă este imparţial în judecăţile şi hotărârile sale în privinţa disciplinei şi a aşteptărilor pe care le are din partea copiilor. Părinţilor Balanţă nu le plac certurile! Vor face eforturi uriaşe pentru ca toată lumea să fie fericită, astfel încât să existe armonie în sânul familiei.
Copiii lor sunt îmbrăcaţi cu cele mai bune haine şi au cele mai frumoase camere, în măsura posibilităţilor, fireşte. Mai mult, aceşti copii vor creşte într-un mediu plăcut, înconjuraţi de o mulţime de lucruri frumoase.
Pentru că părintele Balanţă are o fire de artist, el le va oferi copiilor săi diverse oportunităţi creative – cursuri de olărit, actorie, dans, fotografie.

Părinţii Balanţă sunt destul de indulgenţi faţă de copiii lor. Vor face mari sacrificii doar ca să le poată oferi acestora lucruri frumoase, pentru că sunt convinşi că ele le vor aduce mai multe posibilităţi în viaţă.
Un alt mare avantaj al părinţilor Balanţă este acela că rareori sunt prea aspri, exigenţi sau prost dispuşi. Fiindcă doresc o atmosferă armonioasă în cadrul căminului, de obicei oferă ei înşişi un exemplu de echilibru.
Predilecţia lor pentru politică încurajează „consiliile de familie“ sau dezbaterile familiale cu privire la ceea ce ar trebui făcut într-o anumită situaţie. Fiecare are dreptul la vot. Imparţialitatea şi onestitatea sunt valori aflate la mare cinste în această casă.

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI