Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Parintele Capricorn

Postat de Urania Horoscop On 11 - October - 2014

Horoscop Urania – Parintele Capricorn

Horoscop Urania – Parintele din zodia Capricorn

Horoscop URANIA- Parintele Capricorn

Capricornii vor să fie genul acela de părinţi care reuşesc să-şi crească şi să-şi educe bine copiii. De ce? Pentru că un Capricorn vrea să aibă succes în orice Vorbim de dorinţa de perfecţiune! Vrei să dobândeşti respectul semenilor.
Fiecare părinte Capricorn are un moment în care îi spune copilului: „Doar n-ai ieşit pe uşă arătând aşa?“ (Sau: „Doar nu te-ai dus la şcoală/ biserică/serviciu arătând în halul ăsta?“) Părintele Capricorn crede că este reprezentat în societate de copiii lui. Dacă aceştia se poartă bine, se îmbracă bine şi iau note bune, înseamnă că părintele Capricorn şi-a făcut treaba cum trebuie!
Aminteşte-ţi întotdeauna că un Capricorn doreşte respect! (Şi e îngrozit de critica publică!) De fapt, chiar această nevoie de prestigiu şi respect duce adesea la o situaţie în care părintele Capricorn trăieşte prin copilul său. Acesta estimativul pentru care doreşte ca acesta să aibă succes aşa cum crede el de cuviinţă.
Majoritatea părinţilor Capricorn cred că „artist flămând“ se scrie cu cratimă. Pentru că îşi doresc siguranţă şi fericire pentru copiii lor, se tem că odraslele lor vor cocheta cu idei care vor duce la decenii de eşec şi poate chiar mai rău: sex, droguri şi rockn’roll!
Asta ar putea lăsa impresia că părintele Capricorn este superficial. Lucrurile nu stau în nici un caz aşa! Capricornii fac alegeri conservatoare (ţii minte mantra?): căsătorit, casă cu gărduleţ alb şi 2,5 copii. Nici un alt semn nu reprezintă mai bine decât Capricornul valorile familiei tradiţionale.
Părinţii Capricorn se străduiesc foarte mult ca viaţa lor de familie să funcţioneze perfect. Vor să-şi crească copiii pentru a deveni cetăţeni responsabili, care ştiu cum să aibă grijă de ei înşişi, care ştiu să se adapteze în societate, care sunt manieraţi şi respectă legea.

Părintele Capricorn pune accentul pe valori ca planificarea, strângerea banilor pentru zile negre, întreţinerea uneltelor şi bunurilor şi evitarea risipei. Toate sunt calităţi excelente, care trebuie încurajate!
Capricornii îşi vor ajuta copiii la învăţătură, îi vor trimite la şcoli bune (mai ales la şcoli private), îi vor îndemna să facă sport, îi vor încuraja să ia lecţii de muzică ori să patineze sau orice altceva e necesar pentru ca aceştia să exceleze.
De asemenea, părinţii Capricorn vor strânge cureaua pentru ca fiii lor să poată avea o educaţie mai bună sau chiar o garderobă mai frumoasă. Deoarece Capricornii au o viziune pe termen lung asupra lucrurilor, este mai puţin probabil să-şi răsfeţe copiii în prezent şi să se concentreze asupra modelării cetăţeanului de mâine.
Bănuiesc că dacă toţi părinţii din lume ar fi Capricornii, societatea noastră ar fi mult mai sigură!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI