Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Parintele Pesti

Postat de Urania Horoscop On 11 - October - 2014

Horoscop Urania – Parintele Pesti

Horoscop Urania – Parintele din zodia Pesti

Horoscop URANIA- Parintele Pesti

Cei născuţi în zodia Peştilor sunt nişte părinţi minunaţi, pentru că sunt blânzi, înţelegători şi, mai mult, empatici. Eşti foarte conştient de suferinţele şi temerile copiilor tăi. Aşadar, eşti grijuliu şi iubitor, calităţi care sunt, bineînţeles, cele mai importante pentru un părinte.
Cred că cel mai important pentru un copil este să se simtă iubit şi în siguranţă. Le oferi copiilor tăi o mulţime de lucruri: modele de viaţă, lecţii, oportunităţi să înveţe şi să se dezvolte în multe direcţii. Cu toate acestea, în lume au existat mici genii care au crescut fără să beneficieze de aceste şanse. Secretul fericirii unui copil este să ştie că a fost iubit.
Normal, tentaţia de a-i pune pe un piedestal pe oamenii pe care-i iubeşti se aplică şi în educaţia pe care o oferi copiilor. La maternitate, când toţi nou-născuţii sunt înşiruiţi în pătuţurile lor, te simţi aproape stânjenit, fiind evident că bebeluşul tău este de departe cel mai frumos!
Părintele Peşti poate fi prea indulgent, prea blând şi prea vag în ceea ce priveşte impunerea unor limite şi reguli. Să ne amintim însă că celor mici le plac, de fapt, regulile deoarece acestea le dau un sentiment de siguranţă. De asemenea, îi ajută să înţeleagă mai bine lumea înconjurătoare.
Eşti cu siguranţă genul de părinte care înţelege jocurile şi nevoia copilului de a-şi pune în practică toate micile fantezii, de a se costuma în diverse per­sonaje şi de a visa cu ochii deschişi. Abia aştepţi să-i dai celui mic materiale pentru pictură şi să-i încurajezi pasiunea pentru muzică şi dans. Fiind un împătimit al artei, vei încuraja orice manifestare artistică a copiilor tăi.

Câteodată, vulnerabilitatea ta (şi probabil hohotele de plâns) i-ar putea nelinişti pe copii, care îşi doresc ca tu să fii mereu puternic şi să ai dreptate în toate privinţele. Dar, paradoxal, să-ţi arăţi vulnerabilitatea este o lecţie valoroasă pentru cei mici. Ei trebuie să înveţe că părinţii nu le ştiu chiar pe / toate. Şi adulţii sunt supuşi greşelii! Copiii Peştilor au mai puţine iluzii din acest punct de vedere.
Eşti un părinte foarte iertător şi tolerant, iar copiii sunt întotdeauna recunoscători pentru asta. Eşti politicos, grijuliu, binevoitor, atent şi plin de compasiune – un adevărat model demn de urmat!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI