Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Parintele Rac

Postat de Urania Horoscop On 11 - October - 2014

Horoscop Urania – Parintele Rac

Horoscop Urania – Parintele din zodia Rac

Horoscop URANIA- Parintele Rac

Doar nativii câtorva zodii sunt atât de înzestraţi pentru rolul de părinte. Să-i îngrijeşti pe ceilalţi este una dintre cele mai puternice şi mai frumoase calităţi pe care le ai. Ai fost născut pentru această misiune. îţi place să alinţi, să mângâi şi să ai grijă de cineva care are nevoie de tine. în rolul de părinte te simţi ca peştele în apă, întrucât ştii că există o motivaţie şi mai nobilă ca să-ţi îngrijeşti mereu cuibul – copiii au nevoie de tine!
De aceea, părintele Rac face sacrificii pentru copilul său. Vei renunţa la hainele de calitate, la pantofii buni sau la mobila scumpă ca să-i asiguri copilului tău o educaţie bună, ca să poată merge în tabăra de vară sau ca să îi cumperi instrumentele muzicale de care are nevoie.
Nu eziţi niciodată să faci acest sacrificiu, mai ales pentru că vezi mereu lucrurile în perspectivă. Nu uita, tu te implici pe termen lung. Vrei ca lucrurile să meargă bine şi azi, şi mâine, şi poimâine, şi răspoimâine. Copiii tăi vor şti acest lucru şi se vor simţi în siguranţă în căminul creat de tine. Fără îndoială în mod obişnuit, creezi o atmosferă caldă şi îi oferi copilului tău preparate de mâncare delicioase şi hrănitoare. Iei în serios rolul de părinte, dar în acelaşi timp îţi păstrezi starea de linişte sufletească. Acest rol ţi se pare firesc, pentru că te simţi bine să găteşti sau să te ocupi de grădinărit (în general, tu urăşti treburile casnice), şi astfel se creează stabilitate în cadrul căminului.

Fără îndoială, bucătăria este inima casei. De aceea, orice casă va fi veselă, dinamică şi plină de energie dacă în bucătărie domneşte abundenţa. Iar Racii ştiu cum să se ocupe de acest lucru!
Totuşi, părintele Rac poate să devină sufocant. (Da, tu.) Dar ai grijă! Când îţi copleşeşti copiii cu afecţiune – şi, bineînţeles, o faci din dragoste -, este posibil să le transmiţi acestora, fără intenţie, mesajul că nu sunt capabili să ia viaţa în piept. Chiar dacă îi încurajezi verbal, îţi vor simţi îngrijorarea şi vor crede că este justificată. Sigur, în timp vor înţelege că aşa eşti tu. Dar dacă vor realiza acest lucru abia la patruzeci de ani?
Pe măsură ce copiii tăi cresc, îţi este tot mai greu să te detaşezi de ei. Pentru tine, independenţa lor din ce în ce mai mare înseamnă un fel de pierdere. Este dureros când pleacă de acasă. Dar este ceva firesc. Din fericire, poate că în curând vor apărea nepoţii!
Nu orice papă-lapte poate fi părinte.

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI