Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Parintele Sagetator

Postat de Urania Horoscop On 11 - October - 2014

Horoscop Urania – Parintele Sagetator

Horoscop Urania – Parintele din zodia Sagetator

Horoscop URANIA- Parintele Sagetator

PĂRINTELE SĂGETĂTOR ARE ATÂT DE MULTE CALITĂŢI MINUNATE, încât nici nu ştiu de unde să încep. Poate că cel mai important aspect este acela că părintele Săgetător are o atitudine optimistă în privinţa vieţii. Asta înseamnă că există o mare probabilitate ca atmosfera din casă să fie una pozitivă şi veselă.
Cel mai important lucru pe care copilul îl învaţă de la acest părinte este încrederea într-un viitor luminos, pentru că Săgetătorii aşteaptă întotdeauna ceva mai bun. Sunt plini de speranţă în privinţa viitorului şi, din acest motiv, nu au tendinţa să fie deprimaţi sau de a se autocompătimi. Această atitudine pozitivă este un exemplu minunat pentru cei mici!
Părintele Săgetător va pune un accent extraordinar pe educaţie în creşterea copiilor. Asta pentru că tot ce ţine de „studiile superioare“ – universităţi şi pregătirea specializată, alături de biblioteci şi întreaga industrie editorială – se află în sfera lui Jupiter, planeta care influenţează zodia Săgetătorului. Săgetătorii sunt gânditori şi au o abordare clasică faţă de educaţie. Dacă ar fi după ei, copiii lor ar studia latina.
Fireşte, o însemnătate deosebită o va avea şi sportul, pentru că Săgetătorii apreciază activităţile în aer liber şi în mod deosebit practicarea unui sport! Aceştia sunt părinţii care se trezesc la patru dimineaţa pentru partida de hochei şi îşi fac apariţia cu regularitate la meciurile de fotbal,
chiar şi atunci când plouă sau la partidele de baseball, sub arşiţa soarelui. Şi aduc şi ceva de mâncare şi de băut. Super!
Nimeni nu va aprecia mai bine decât un părinte Săgetător cât de multă energie le vor da aerul curat şi exerciţiile fizice celor mici şi cât de mult le vor întări organismul. Se vor simţi nemulţumiţi dacă aceştia vor refuza sportul şi vor dori, în schimb, să joace jocuri video sau să se uite la televizor. (Hmmm.)
O altă bilă albă pentru părintele Săgetător este dorinţa de a-i oferi copilului său un animal de companie. Orice copil îşi doreşte un animăluţ de companie! Cel mai greu e să-i convingi pe mama şi pe tata, pentru că ei ştiu că vor sfârşi hrănindu-l şi plimbându-se, schimbându-i apa din castron şi câte şi mai câte. Părintele Săgetător este mai mult decât dispus să facă aceste eforturi, pentru că Săgetătorii iubesc animalele!
Dacă tot veni vorba, faptul că părinţii Săgetători îşi încurajează copiii să aibă un animal de companie este un lucru bun, pentru că părintele Săgetător este adesea absent, în special tatăl. Acest părinte răspunde mereu la telefoanele de la serviciu, călătoreşte şi porneşte în tot felul de aventuri. Mama Săgetător îşi mai înfrânează tendinţele de acest fel, dar şi ea lipseşte frecvent de acasă.
Dacă este posibil, aceşti părinţi îşi vor lua copiii în călătorie cu ei. Ar putea lua în calcul posibilitatea unei croaziere în jurul lumii şi a instruirii la domiciliu a copiilor, însă acestea reprezintă mai degrabă excepţiile decât regula.

Un mare număr de Săgetători adoră petrecerile, din cauza tendinţei lor de a exagera totul. (Te cunoşti şi tu foarte bine.) însă copiii tăi vor învăţa să socializeze! Co-fondatorul Asociaţiei Alcoolicilor Anonimi, Bill Wilson (26 noiembrie 1895-24 ianuarie 1971), a fost Săgetător.
Etica, moralitatea şi decenţa sunt valori pe care copiii tăi le vor dobândi pentru că ai principii excelente şi îi vei învăţa să fie toleranţi, să îşi deschidă orizonturile şi să nu aibă nici o prejudecată în privinţa rasei, a religiei şi a culturii. (Bineînţeles că există, ca-ntotdeauna, şi excepţii.)
Copiii tăi sunt norocoşi pentru că îi susţii în activitatea şcolară, îi încurajezi să practice un sport, îi laşi să aibă animale de companie şi le oferi nişte
valori minunate, ca să poată creşte fără să le fie teamă de societatea în care trăiesc, privind mereu înainte şi descoperind cât mai mult din lume.

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI