Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Parintele Taur

Postat de Urania Horoscop On 11 - October - 2014

Horoscop Urania – Parintele Taur

Horoscop Urania – Parintele din zodia Taur

Horoscop URANIA- Parintele Taur

Fără doar şi poate, Taurul primeşte titlul de „Cea mai cumsecade persoană“. Ce pot să spun, ăsta-i adevărul!
în lucrările de astrologie se susţine că Taurii sunt cei mai buni părinţi. Asta înseamnă că eşti părintele care se joacă cel mai mult cu copilul său? Sau care încurajează cel mai mult educaţia? Sau părintele cel mai iubitor? Se poate să fie valabilă o singură variantă, sau toate, dar, din punctul de vedere al astrologiei, motivul este altul. Totul ţine de pragmatismul tipic zodiei, ştii că celor mici le sunt necesare trei mese pe zi, că au nevoie de pijamale curate şi de un pat cald în care să se odihnească noaptea. Este foarte simplu.
Nu are importanţă că unii au preferinţe ezoterice în ceea ce priveşte creşterea copiilor, tu nu poţi ignora elementele de bază. Copiii trebuie să fie hrăniţi, îmbrăcaţi şi îngrijiţi aşa cum trebuie. Orice părinte Taur ştie că acestea sunt lucrurile care contează mai presus de orice. în plus, această abordare în creşterea copiilor îl face pe micuţul tău să se simtă în siguranţă in lumea lui (şi în siguranţă în braţele tale).
Părintele Taur îi va oferi mereu copilului său mici răsfăţuri, constând mai ales în dulciuri şi tot felul de bunătăţi. O plimbare pe stradă, pentru a admira grădinile vecinilor, se va încheia inevitabil cu un cornet de îngheţată. (Mama mea, care este Taur, îmi oferea două deserturi pe zi – la prânz şi la cină.)
Mai mult decât atât, părintele Taur îşi încurajează copiii în iniţiativele prin care pot câştiga bani. îşi va ajuta copiii să monteze un stand cu limonadă sau îi va încuraja să vândă ziare, să lucreze ca babysitter ori să tundă gazonul. Părintele Taur are mereu grijă să-şi înveţe copilul ce înseamnă valoarea banilor – cum să-i câştige şi, evident, cum să-i economisească.
Pentru că Taurii sunt persoane foarte conservatoare, vor acorda mare atenţie sărbătorilor religioase, acestea devenind ocazii ideale pentru ca familia să-şi petreacă timpul împreună. în multe cazuri, părinţii Taur sunt şi foarte buni bucătari, aşa încât aceste reuniuni sunt de fiecare dată răsplătite cu mâncăruri şi băuturi extraordinare!
Taurii apreciază familia şi căminul şi păstrează mereu o legătură apropiată cu copiii lor.
Mai presus de orice, Taurul înţelept ştie că lucrul cel mai important pe care un părinte îl poate face pentru copiii lui este să rămână un punct de sprijin!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI