Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Parintele Varsator

Postat de Urania Horoscop On 11 - October - 2014

Horoscop Urania – Parintele Varsator

Horoscop Urania – Parintele din zodia Varsator

Horoscop URANIA- Parintele Varsator

Sora mea, care este Vărsător, mi-a spus că a rămas cu gura căscată când fiul ei Vărsător de trei ani a ridicat privirea spre ea şi i-a spus: „De ce ţipi la mine? Nu-mi place.“
Invariabil, părintele Vărsător se va răzvrăti adesea împotriva tipului de educaţie de care a avut parte în copilărie. Părintele Vărsător simte nevoia să se arate deschis la minte şi să le dea multă libertate copiilor săi. în principiu, crede că datoria lui este să crească un copil care să ajungă independent în societate. Nu vrea să-şi crească copiii ca pe nişte oi care urmează pur şi simplu turma. Le insuflă copiilor săi nevoia de a gândi liber şi de a lua singuri decizii.
Această tendinţă de uşoară retragere pentru a le permite copiilor să-şi găsească singuri drumul duce uneori la apariţia, în cazul celui mic, a senti­mentului unei lipse de autoritate. Ce se întâmplă dacă un copil are nevoie de impunerea unor limite? La urma urmelor, nu e neapărat necesar ca părin­tele Vărsător să aibă copii Vărsători. (Cu toate că probabilitatea ca aceştia să aibă influenţe din partea zodiei Vărsătorului este mare.)

Scenariul clasic pentru părinţii Vărsător este acela că îi lasă pe copii să-şi rezolve singuri disputele. Nu le place să se amestece. Această atitudine are avantaje şi dezavantaje, pentru că toţi copiii au nevoie de reguli, îndrumări şi, în general, de autoritate. (însă, mai presus de orice, au nevoie să fie iubiţi şi să se simtă în siguranţă. Dacă au un model bun de urmat, de obicei totul se rezolvă cu bine.)
Unul dintre punctele forte ale părinţilor Vărsător este acela că ştiu să fie prietenii copiilor lor. Nu le este teamă să relaţioneze cu cei mici de la egal la egal. Nu le e teamă că îşi vor pierde autoritatea, pentru că, în adâncul sufletului lor, oricum nu au un respect real pentru autoritate.
Nu încape îndoială că părintele Vărsător îşi va învăţa copiii să fie corecţi, amabili şi să respecte oamenii din toate straturile sociale, aparţinând tuturor raselor şi naţionalităţilor.

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI