Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Rac 2014

Postat de Urania Horoscop On 14 - March - 2014

Anul 2014 pentru nativii din Rac

Horoscop Rac 2014

Horoscop Rac 2014

Să vorbim mai întâi despre Jupiter, replica astrală a lui Moş Crăciun. Această planetă binevoitoare îşi va continua drumul început în iunie anul trecut şi va petrece prima jumătate a lui 2014 în Rac, casa întâi, a personalităţii şi aspectului exterior. Aţi fost şi veţi fi exagerat de generos şi uneori cam extremist, mai ales în ceea ce priveşte căminul, familia şi copiii. Relaţiile cu aceştia vor fi la fel de iubitoare şi de calde ca şi până acum, iar ei vă vor răspunde mereu cu aceeaşi monedă. însă nu e bine să exageraţi. Nu uitaţi că, în cazul în care nu-şi asumă responsabilitatea, nu le faceţi niciun serviciu dacă-i ajutaţi să evite problema. Puţină constrângere nu strică, dar dacă veţi continua să-i sprijiniţi în timp ce le cereţi să-şi asume responsabilitatea pentru faptele lor, le faceţi un cadou. Le puteţi da un sfat căpătat în urma unei experienţe similare, oferindu-le un reper pentru rezolvarea problemelor, dar refuzaţi să luaţi decizii în locul lor.
Datorită lui Jupiter, veţi gândi pozitiv şi optimist despre viitor, devenind un tovarăş amuzant şi comod pentru cei din jur. Aşteptaţi-vă ca agenda socială să se aglomereze în salturi, cuprinzând inclusiv întâlniri cu persoane noi şi interesante, unele sosind de la mare depărtare şi având de povestit aventuri captivante.

De asemenea, sunt posibile călătorii lungi împreună cu familia sau vizitarea locurilor natale, eforturile fiind recompensate din plin. Pe 16 iulie, Jupiter va bate la uşa casei a doua, a banilor, valorilor şi resurselor personale, aflate sub semnul Leului. Astfel, va începe o perioadă de un an caracterizată printr-o atenţie sporită acordată situaţiei financiare. Lui Jupiter îi place să ofere, dar ne determină câteodată să exagerăm – iar Leul de-abia aşteaptă să se umfle-n pene. Pe scurt, ar fi înţelept să rezistaţi nevoii de a face achiziţii sau investiţii nesigure doar pentru a impresiona lumea. Leul guvernează trufia, care, aşa cum se spune, prevesteşte prăbuşirea. Nu lăsaţi ca mândria să vă afecteze accesul la credite. Cumpăraţi cu precauţie şi investiţi cu mare prudenţă prin intermediul consilierilor de specialitate. Nu uitaţi că graba strică treaba.

Apoi vine la rând Saturn, încărcat cu o energie planetară opusă lui Jupiter. Saturn este un stăpân la fel de pesimist şi practic pe cât este Jupiter de optimist şi necugetat. Saturn este prezent în Scorpion, un semn de apă înrudit, echilibrând energia lui Jupiter cu o puternică doză de simţ practic şi responsabilitate personală. De vreme ce Saturn acţionează din casa a cincea, a idilelor, poate că e vremea ca o relaţie obişnuită să evolueze, atingând un nivel mai profund. în acest caz, sunt posibili câţiva paşi în direcţia monogamiei. Deşi Saturn are reputaţia de a respinge frivolităţile, este la fel de vestit şi pentru că ne dă ceea ce am câştigat. Prin urmare, dacă aţi investit timp şi energie pentru a cunoaşte pe cineva, veţi fi recompensat cu aflarea faptului că puteţi avea fără probleme o relaţie cu persoana respectivă. La fel ca în cazul altor situaţii din viaţă, trebuie să aveţi încredere în intuiţie. La urma urmei, v-a dezamăgit ea vreodată?

Pe măsură ce Uranus îşi continuă călătoria prin casa a zecea, a carierei, reputaţiei şi a relaţiei cu autoritatea, e posibil să simţiţi nevoia de a vă elibera de orice situaţie publică sau ocupaţie care vă afectează imaginea sau vă dă senzaţia că sunteţi persecutat. Acestei planete îi place să acţioneze brusc. Dacă, în ultimul timp, aţi fiert în suc propriu, neştiind ce să faceţi, atunci când vă veţi hotărî să schimbaţi ceva în domeniul respectiv, lucrurile se vor petrece atât de rapid, încât cei din jur nici măcar nu vor prinde de veste. Uranus mai guvernează şi răsturnările de situaţie, aşa că, înainte de a renunţa la o poziţie solidă şi sigură, gândiţi-vă dacă nu cumva este cazul să mai aşteptaţi un pic. E posibil ca o promovare să capete contur în culise şi ar fi păcat să pierdeţi o astfel de şansă din cauza impulsivităţii.

De asemenea, nu uitaţi că Uranus interacţionează cu Pluton, care, din poziţia ocupată în casa a şaptea, a parteneriatelor, va spori profunzimea şi intensitatea tuturor acestor confruntări. Formidabila pereche formată din cele două planete va determina un anumit stres în domeniul carierei şi al parteneriatelor. Dacă relaţiile mai vechi devin încordate şi par că sunt pe punctul să se destrame, aşteptaţi pur şi simplu deznodământul. Această pereche planetară va exercita o astfel de presiune o perioadă de câţiva ani, iar dacă cedaţi şi acţionaţi prea radical vă veţi pune în primejdie siguranţa de curând câştigată.

Visătorul Neptun, aflat în propriul semn, Peştii, va petrece încă un an în casa a noua, a educaţiei, călătoriilor şi experienţelor orientate spre evoluţie. Vă veţi simţi destul de nostalgic gândindu-vă la ceea ce aţi fi avut „dacă”… Nu cedaţi impulsului de a visa despre trecut cu ochii deschişi, renunţând la ziua prezentă – şi nici la cea de mâine. Sunteţi bine echipat pentru a pune la treabă în propriul folos această nostalgie vagă, ascultând vocea subconştientului şi fiind realist în legătură cu lucrurile care vă fac fericit şi împlinit. Reluarea studiilor sau o călătorie pe tărâmuri îndepărtate v-ar putea schimba perspectiva, deschizându-vă ochii asupra întregii game de posibilităţi din lumea dumneavoastră.

Incandescentul Marte, vechiul zeu al războiului, se va afla până pe 25 iulie în casa a patra. De obicei, această planetă categorică şi agresivă parcurge o zodie în aproximativ şase săptămâni, în timpul acestei vizite prelungite va insista să acţionaţi cu fermitate şi hotărâtor în situaţii cu caracter domestic, totul petrecându-se în Balanţa orientată spre echilibru. De asemenea, vă va spori dorinţa de a face un compromis – atâta timp cât e vorba de unul cinstit şi rapid. Marte alimentează confruntările, acum fiind posibile discuţii în contradictoriu şi dezbateri mai dese cu copiii, familia şi diverşi parteneri domestici. Din nou, compromisul este cea mai bună modalitate de rezolvare a contradicţiilor.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI