Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Romanesc Pesti

Postat de Urania Horoscop On 21 - April - 2012

Horoscop Urania – Horoscopul Romanesc Vechi – Zodia Pesti

Caracteristici generale şi previziuni

1 – 29 februarie Luna lui Făurar Zodia Peştilor

Horoscop Romanesci Vechi Zodia Pesti

Cine se naşte sub acest semn nu va fi nici mic nici mare la stat, va fi scurt la grumaz şi minunat la faţă, va fi frumos la statură, drept la fire, bun la suflet şi în toate cele plănuitor.

Când se supără, se îngălbeneşte la chip, este mândru şi îndrăzneţ din fire şi plecat către învăţătură.
Va avea un semn la faţă sau la mână, va fi mare la chip, cu nasul de mijloc, buzele cărnoase şi va fi voinic şi viclean.
Pe nimeni nu va crede şi se va lăuda cu învăţătura sa.
Va călători din ţara sa şi se va întoarce acasă cu bogăţii dobândite pe acele meleaguri.
Iar copilele ce se vor naşte în această zodie vor fi mânioase şi iubitoare de pricini, înşelătoare din fire şi iubite de oameni, de bărbatul dintâi se vor despărţi şi se vor însoţi cu un altul, ce li se va părea mai bun.
Vulnerabili în faţa agresivităţii şi răutăţilor celorlalţi, cei născuţi „Peşti” sunt firi sensibile în esenţa lor intimă, delicaţi şi au un comportament mai degrabă timid.
Deşi par a fi dezarmaţi, nu sunt obişnuiţi să dea înapoi şi nu refuză să dea piept cu dificultăţile, ba chiar le face plăcere starea aceasta de lucruri.
Femeia născută„Peşte”este„pisica blândă”, ce zgârie rău, fiind mai degrabă suspicioasă decât prietenoasă, cum pare adesea.

„Peştii” au calitatea de a se dedubla cu maximă uşurinţă, complăcându-se în aceasta, deşi viaţa sentimentală le devine astfel extrem de complicată.
Dacă este să aibă un animal, cel mai compatibil dintre toţi este cel născut în zodiile„Rac” sau „Scorpie”.

1-31 martie Luna lui Mărţişor Zodia Berbecului

1-30 aprilie Luna lui Prier Zodia Taurului

1-31 mai Luna lui Florar Zodia Gemenilor

1 -30 iunie Luna lui Cireşar Zodia Racului

1-31 iulie Luna lui Cuptor Zodia Leului

1 – 31 august Luna lui Gustar Zodia Fecioarei

1 – 30 septembrie Luna lui Răpciune Zodia Cumpenei

1-31 octombrie Luna lui Brumărel Zodia Scorpiei

1 – 30 noiembrie Luna lui Brumar Zodia Săgetătorului

1 – 31 decembrie Luna lui lindrea Zodia Ţapului

1-31 ianuarie Luna lui Gerar Zodia Udătorului

1 – 29 februarie Luna lui Făurar Zodia Peştilor

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI