Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Scorpion 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2016

Anul 2016 pentru nativii din Scorpion

Horoscop 2016 Scorpion

Horoscop 2016 Scorpion

Vestea astrologică importantă este următoarea: incandescentul şi pătimaşul Marte va petrece mult timp în zodia dumneavoastră, adică în casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării. De fapt, el va sta aici patru luni şi jumătate, în loc de două luni, aşa cum o face de obicei. Pe 3 ianuarie Marte va pătrunde în Scorpion şi vă va activa acele calităţi care nouă ne plac atât de mult. Profunzimea, darul receptivităţii şi abilitatea de a simţi apropierea situaţiilor conflictuale se află pe această listă. Dar să nu uităm că sunteţi o fiinţă extrem de sexy şi de sexuală, iar Marte este o planetă foarte pătimaşă. Potrivirea e perfectă!

Dacă sunteţi în căutarea unui partener cu instincte bune, curajos şi spiritual, e posibil să-l găsiţi mai uşor decât vă aşteptaţi. Mai întâi, Marte va amplifica focul din personalitatea dumneavoastră, îndemnându-vă să alergaţi după lucrul său omul care vă fascinează. Marte va rămâne în Scorpion până pe 5 martie – prima călătorie prin această zodie. De data asta vă va ajuta să vă cunoaşteţi mai bine. Indiferent ce anume descoperiţi, dacă nu sunteţi încântaţi, veţi mai avea o şansă, deoarece Marte va reveni

în mişcare retrogradă în Scorpion în luna iunie. între timp, fiţi atenţi la problemele financiare şi băneşti. E posibil să descoperiţi că acel impuls de a cheltui reprezintă o problemă care trebuie rezolvată – şi încă rapid – sau că o persoană care v-a promis un ajutor financiar nu se ţine de cuvânt. Dacă aşa stau lucrurile, ce mai aşteptaţi? Aveţi idee cât de formidabili sunteţi atunci când situaţia nu vă mulţumeşte? Dacă problema nu a fost rezolvată până pe 27 mai, mai aveţi o şansă până pe 29 iunie. Marte va fi în mişcare retrogradă în acea perioadă, ceea ce înseamnă refacere, remodelare, reprogramare şi orice altă activitate care conţine particula „re”. Dacă aveţi nevoie de o schimbare a înfăţişării, Universul vă pune la îndemână cele necesare.

După ce Marte revine pe 29 iunie la mişcarea directă veţi putea în sfârşit să puneţi punct unei situaţii despre care credeaţi nu se va mai sfârşi niciodată. Vestea bună este că, până pe 2 august, un lucru din cauza căruia aţi avut insomnii ani de zile va dispărea din viaţa dumneavoastră. Acum să vorbim despre Jupiter, acel Moş Crăciun celest care, între 1 ianuarie şi 9 septembrie, se va afla în casă a unsprezecea, a prietenilor, a asociaţiilor de grup şi a planurilor. Această planetă îndeamnă la excese şi se află aici din august anul trecut, aşa că, în acest moment, nu sunteţi străini de ideea de a vă simţi trădaţi. Misiunea constă în a trece mai departe şi a căpăta încredere într-un alt grup sau cerc de prieteni.

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2016 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!2 Comentarii to “Horoscop Scorpion 2016”

  1. mihaela says:

    Ramane de vazut….Urmaresc.Multumim!!!!

  2. Livia says:

    oooo sunt dezamăgită 🙁

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI