Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Semne Zodiacale Masculine si Feminine

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2014

Horoscop Semne Zodiacale Masculine si Feminine

Semne Masculine Semne Feminine
BERBEC
GEMENI
LEU
BALANTA
SAGETATOR
VARSATOR
TAUR
RAC
FECIOARA
SCORPION
CAPRICORN
PESTI

Trei nivele de abordare
Trebuie spus că fiecare parametru astrologie al horoscopului are cel puţin trei nivele de manifestare. Acest lucru explică în mare măsură de ce, de exemplu, reprezentanţii unei zodii sau persoanele născute aproape în acelaşi timp gândesc şi se poartă atât de di ferit şi tot atât de diferit îşi trăiesc viaţa. Aceste nivele depind de gradul de conştientizare al unui om, de „maturitatea“ sufletului acestuia. Iar această „maturitate sufletească“,

Horoscop Urania Semne Zodiacale Masculine si Feminine

la rândul ei, se stabileşte în funcţie de cât este de pregătită persoana respectivă să se dezvolte şi să-şi asume responsabilitatea pentru tot ce i se întâmplă (nivelul superior), să se lase dusă de val (nivelul mediu) sau să fie total inactivă şi să se degradeze (nivelul inferior). Cei care predomină în societatea contemporană sunt reprezentanţii nivelului mediu.
Omul primeşte recompense şi sarcini după horoscopul său, dar şi în funcţie de nivelul la care trăieşte. „Premiantul“ trece în clasa ur mătoare, cel care „nu se descurcă“ primeşte sarcini suplimentare, pentru a-şi învăţa lec ţia şi a se ridica la un nou nivel. Adeseori în aceeaşi persoană coexistă toate cele trei ni vele, dar acestea se referă la domenii diferite ale vieţii. De exemplu, un pictor genial poate fi complet neajutorat în problemele vieţii de zi cu zi, iar un familist perfect – un nesuferit la serviciu. Uneori, situaţii extreme îl pot face pe un om să treacă destul de rapid de la un nivel la altul. De exemplu, un copil rămas orfan este nevoit să se maturizeze mai de vreme şi să devină responsabil pentru viaţa sa chiar înainte de majorat, el trecând astfel cu o treaptă mai sus.
Este interesant faptul că o persoană slabă poate fi adusă cu uşurinţă la nivelul degradării atât de neplăcerile vieţii, cât şi de un câştig material neaşteptat şi substanţial. Iar cineva puternic poate fi ridicat la un nivel spiritual înalt chiar şi de cea mai gravă dintre boli.
Semne zodiacale masculine
Aceste semne întruchipează acţiunile dina mice în lumea exterioară, în societate. De aceea, ele mai sunt numite şi pozitive.
Dacă în horoscopul unei persoane sunt mai multe planete în semnele masculine, aceasta are un comportament activ în viaţă, aspiră spre nou şi renunţă uşor la tot ce e vechi. Aceştia sunt cei care transformă lumea, care atrag singuri oportunităţile în viaţa lor. Principiul masculin nu este sensibil la influenţele exterioare, ci încearcă, prin metode expansive, să influenţeze lumea din jurul său, să o transforme în funcţie de nevoile sale. Din punctul de vedere al psihologiei, este vorba de persoane extravertite, cu o gândire raţională.
Pentru toate semnele masculine sunt caracteristice: independenţa, individualismul, deschiderea, spiritul de iniţiativă, ambiţia, aspiraţia spre supremaţie în orice domeniu, globalismul, dorinţa de a-şi extinde spaţiul personal.
Manifestările negative ale semnelor masculine dominante pot fi: îngâmfarea, aroganţa, libertatea exagerată, despotismul, lipsa de tact, desconsiderarea sentimentelor celorlalţi, lipsa selectivităţii în ceea ce priveşte metodele de atingere a scopurilor, afirmarea pe seama altora
In domeniul sănătăţii, pentru semnele masculine sunt caracteristice afecţiunile cauzate de excesul de energie în organism. Sunt tipice bolile cu evoluţie rapidă, tăieturile, rănile prin împuşcare, arsurile, durerile acute. Simptomele se manifestă întotdeauna intens, iar suferinţele devin cauza viitoarelor complicaţii, pentru că, dacă problema nu se rezolvă, ea nu dispare, rămâne în stare latentă şi se va manifesta mai târziu.
Nivelul superior
Caracter. Altruismul, devotamentul, creativitatea, priceperea de a atrage prin exemplul personal. Eroism, curaj, îndrăzneală, jertfirea intereselor personale în favoarea celor de grup. Dorinţa de a face lumea mai bună, spiritualizarea a tot ce este brut, primitiv, imperfect. Aspiraţia spre idealurile înalte. Evenimente. Viaţa este o luptă cu nedreptatea. Multe evenimente intense, memorabile, care necesită implicarea activă a omului în cauză.

Nivelul mediu
Caracter. Predispoziţie pentru recul, calcul total. Activitate clocotitoare, uneori lipsită
de organizare şi sens, frenezie, dorinţa de a transforma lumea. Pentru această persoană este important să acţioneze imediat, consecinţele faptelor sale nu o interesează. Evenimente. Viaţa îi cere omului să fie activ. El consumă multă energie, se grăbeşte, dar nu întotdeauna este eficient. Numărul mare de obstacole şi neplăceri în viaţă îi aduc nervozitate. Problemele sunt destul de simple, directe şi necesită acţiuni decisive şi oportune. Succesul depinde numai de persoana respectivă.
Nivelul inferior
Caracter. Acaparare, violenţă, cruzime. Năzuinţa egoistă de a primi cele dorite pe seama altora. Impunerea propriului punct de vedere cu orice preţ. Forţă distructivă. Evenimente. Viaţa îl pune pe acest om faţă în faţă cu agresivitatea, nedreptatea. Destinul îi dă de înţeles într-un mod brutal că nu merge pe drumul cel bun. în cel mai rău caz, persoana în cauză se înrăieşte şi îi învinovăţeşte pe cei din jur de problemele sale.
Semnele zodiacale feminine
Acestea sunt aşa-numitele semne negative, de sprijin. Preponderenţa în horoscop a planetelor în semne feminine îl face pe omul respectiv să aibă tendinţe spre pasivitate, consum, conservarea energiei. El nu stăpâneşte evenimentele din viaţa sa, este purtat de fluxul împrejurărilor. Este stăpânit de năzuinţa de a se pierde în mulţime, de a se aranja pe lângă cineva mai mare, mai puternic. In viaţă domină poziţia defensivă, tendinţa de a păstra ceea ce a dobândit deja. Reprezentanţii semnelor feminine devin activi numai atunci când întrunesc condiţii ideale. Din punctul de vedere
al psihologiei, aceştia sunt introvertiţii cu o gândire iraţională. Trăsăturile lor principale sunt modestia, spiritul de executant, timiditatea, înclinaţia spre supunere, înţelepciunea, hărnicia, responsabilitatea, răbdarea, atenţia la detalii, capacitatea de a-şi stăpâni reacţiile.
Manifestările nearmonioase ale dominaţiei semnelor feminine sunt: temeri, fobii, anxietate, invidie, gelozie, minciună, meschinărie, susceptibilitate, psihologie de sclav, victimizare, lipsă de iniţiativă, lipsa punctului de vedere propriu, expunerea la influenţa psihologiei de masă, neprincipiali- tate, simţul exacerbat al proprietăţii.
In domeniul sănătăţii, pentru semnele feminine sunt caracteristice îmbolnăvirile determinate de insuficienţa energiei în organism. Dureri surde, chinuitoare, simptomatologie complicată, slab manifestată. Afecţiuni cronice interne, prelungite, cu perioade lungi de incubaţie. Cauzele suferinţelor se află în trecutul persoanei respective – probleme nerezolvate, complexe. Boli genetice, moştenite.
Nivelul superior
Caracter. Perfecţionarea propriului caracter. Viziune matură, înţeleaptă asupra vieţii. Fidelitate faţă de principii. Control deplin asupra propriei persoane.
Evenimente. Viaţă interioară bogată. Persoana nu este interesantă de latura exterioară, socială a existenţei, misiunea ei constă în transformarea esenţei intrinsece a fenomenelor, lucrul cu propriile defecte. Tendinţa de a armoniza.

Nivelul mediu
Caracter. O mare importanţă o are pentru aceste persoane lumea lor interioară. Răbdare, rezistenţă, perseverenţă. Dependenţa de trecut. Adaptabilitate dificilă. Muncitor modest.
Evenimente. Există puţine evenimente exterioare. Viaţa se desfăşoară fără grabă, pe un făgaş bătătorit, cu puţine lucruri neaşteptate. Multe se fac din inerţie, omul este nevoit, în general, să se adapteze.
Nivelul inferior
Caracter. Pasivitate, lene, apatie. Fobii, teama de viitor. Deprimare, părere proastă despre propria persoană. Adesea devine executantul unei voinţe rele străine.
Evenimente. Stagnare, viaţa îl face pe om să se relaxeze, îl provoacă la degradare. Existenţă secretă. Izolare de societate.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI