Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Taur 2014

Postat de Urania Horoscop On 14 - March - 2014

Anul 2014 pentru nativii din Taur

Horoscop Taur 2014

Horoscop Taur 2014

Anul acesta veţi avea de-a face cu schimbarea şi, de vreme ce ştim că asta nu vă încântă prea tare, probabil că veţi fi surprins să constataţi cât de bine vă descurcaţi şi înfloriţi. Pentru început, seriosul Saturn, distribuitorul cosmic al sarcinilor, îşi va continua călătoria prin zodia Scorpionului, casa a şaptea, a parteneriatelor, îndemnându-vă să fiţi atent la ceea ce lipseşte din acest domeniu delicat. Planetele din Scorpion sunt neîndurătoare, aşa că nu trebuie să vă aşteptaţi ca neînţelegerile să dispară de la sine. Indiferent dacă e vorba de un membru al familiei, un prieten ori un partener, pregătiţi-vă să faceţi o alegere ştiind că urmează să fie permanentă. Intre timp, faceţi ceea ce ştiţi cel mai bine: evaluaţi situaţia, pierderile şi determinaţi dacă a meritat să investiţi energia şi timpul necesare pentru a rămâne pe loc. Dacă nu vă daţi seama, treceţi mai departe. Puneţi capăt pierderilor şi folosiţi-vă energia în situaţii pozitive, practice şi realiste.

Aproape toate planetele exterioare vor fi anul acesta de partea Taurilor, oferindu-le ocazia de a schimba nu numai modul de relaţionare cu ceilalţi, ci şi pe cel de a trăi. Pluton vă va comuta atenţia asupra imaginii de ansamblu, determinându-vă să vă sondaţi convingerile în profunzime şi să vă confruntaţi cu faptele. Sunteţi într-adevăr devotat partidului politic sau religiei la care aţi aderat, ori vă aflaţi acolo pentru că aşa aţi fost crescut sau aşa v-aţi obişnuit? Sub influenţa lui Pluton, ceea ce v-a fost cândva la îndemână devine învechit şi trebuie să fiţi hotărât să vă apăraţi noua poziţie, dar şi să ascultaţi mai întâi ideile contrare. în cadrul acestui proces, vă veţi întâlni cu cei care sunt armonizaţi cu dumneavoastră la un nivel mai profund şi mai semnificativ – singurul pe care-l veţi accepta.
Călătoria lui Neptun continuă prin casa a unsprezecea, a prietenilor, ghidându-vă subtil spre oameni şi grupuri mai potrivite cu ţelurile pe termen lung pe care vi le-aţi propus. Pe parcurs, va trebui să renunţaţi treptat la persoane apropiate care nu vă mai împărtăşesc visurile – dar nu vă îngrijoraţi. Neptun vă va furniza încredere în viitor, iar cei care vor merita afecţiunea dumneavoastră vor reveni după ce şi-au îndeplinit propriile misiuni. între timp, lăsaţi-i să plece urându-le numai bine.

Fiindcă veni vorba de realizarea misiunilor, Uranus se află la post, pe tot parcursul anului 2014, în casa a douăsprezecea, a solitudinii şi a intimităţii. El este deja destul de impulsiv, dar îmbracă deocamdată atributele Berbecului, o zodie cunoscută pentru spontaneitate şi impetuozitate. Energia îndreptată spre o libertate excesivă vă determină să faceţi schimbări în culise, la un nivel interior. La fel ca Pluton, Uranus vă pune în discuţie convingerile şi s-ar putea să luaţi anumite decizii bruşte pentru a vă asigura că stilul de viaţă vă reflectă sinea reală. Partea bună este că nu vă veţi plictisi. Indiferent de domeniul în care se află, Uranus face imposibilă păstrarea rutinei, oricât de confortabilă ar fi ea.
Prietenosul şi binevoitorul Jupiter va petrece o jumătate de an în casa a treia, a comunicării şi conversaţiilor, iar din această poziţie ocupată în instinctivul Rac, vă va inspira să faceţi alegeri bazate pe senzaţii imediate. Nativul din Taur este extrem de responsabil şi are tendinţa să respecte regulile pe baza cărora a fost educat, dar acum a venit vremea să vă lărgiţi orizontul, să exploraţi noi opţiuni şi să vă asumaţi riscuri. Din fericire, Jupiter vă asigură tot entuziasmul şi optimismul de care aveţi nevoie pentru a duce treaba la bun sfârşit. După ce Jupiter va intra pe 16 iulie în mândra zodie fixă a Leului, casa a patra, a căminului, familiei şi emoţiilor, veţi fi pregătit, dornic şi capabil să preluaţi acele schimbări interne în viaţa domestică.

Neînfricatul Marte va petrece o perioadă neobişnuit de lungă în Balanţă, casa a şasea, a muncii, rutinei şi sănătăţii de zi cu zi. Rămânând aici până pe 25 iulie, el vă va împinge să acţionaţi impulsiv, însă planetele din Balanţă au ca sarcină restabilirea echilibrului. Cum să faci asta iară să enervezi lumea? Imposibil. Tot ceea ce este incorect sau nedrept la locul de muncă nu mai poate dura, apărând neînţelegeri majore cu colegii de serviciu. Dacă aţi făcut tot posibilul pentru a le aplana, poate că aţi acceptat suficient de mult timp o situaţie fără ieşire, aşa că pregătiţi-vă pentru posibilitatea ca, într-o zi, să plecaţi definitiv. Marte induce iniţiativă, existând premisele de a începe o afacere sau de a pune capăt unei relaţii profesionale, mai ales dacă aţi dat mai mult decât aţi primit înapoi.

Dacă încercaţi să renunţaţi la un obicei prost, o puteţi face de-a dreptul, având în vedere încăpăţânarea care vă caracterizează. Numai să nu căpătaţi acum un nou obicei nesănătos – reversul medaliei!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI