Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 10-16 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - October - 2015

Horoscop Urania 10-16 Octombrie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 10-16 Octombrie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015: Venus va intra în semnul hărniciei.

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 10-16 Octombrie 2015

In perioada cuprinsa intre 10 -16 octombrie a.c. se inregistreaza doua evenimente interesante: Intrarea Nodului Nord al Lunii (Sensul Vietii) in Fecioara, respectiv a Nodului Sud al Lunii (Pedeapsa in viata) in Pesti, in ziua de 10 octombrie 2015.
Precizam ca deplasarea Nodurilor Lunare se face intr-o directie inversa decat a planetelor. Asa se explica de ce Nodurile nu ies din Balanta pentru a intra in Scorpion, cum se intampla cu planetele, ci parasesc Balanta pentru a intra in Fecioara.
Revenirea Nodurilor pe aceiasi axa zodiacala se face o data la 18 ani, 7 luni, 9 zile. De exemplu, Nodul Nord si Nodul Sud au intrat in zodiile Fecioara/Pesti, din 1950 incoace, pe 8 decembrie 1959, pe 19 iulie 1978 si pe 8 martie 1997. Acum, Nodurile Lunare vor ramane in tranzit, pe

aceasta directie Fecioara/Pesti pana pe 28 aprilie 2017.
Fireste, ii angajeaza pe nativii acestor doua semne zodiacale, carora le vor marca segmente de viata personala, in general, pe o perioada de aproximativ 18 luni si, in particular, atunci cand vor atinge gradul la care sunt nascuti, in dreptul caruia se vor afla aproximativ 18 -19 zile. Tranzitul Nodului Nord prin dreptul gradului 28° in Fecioara si a Nodului Sud la 28° in Pesti se va petrece intre 29 octombrie – 16 noiembrie a.c. si ii va influenta pe cei nascuti in preajma zilelor de 18/19 martie, respectiv 20/21 octombrie ale fiecarui an.
Dar, pentru mai multa precizie, trebuie consultate efemeridele anului corespunzator fiecarei persoane in parte, pentru a afla carui grad ii corespunde respectiva zi de nastere si pentru a sti exact perioada in care acesta va fi tranzitat de cele doua Noduri Lunare.
Pe 13 octombrie, la ora 3:05′:40″ ora de vara a Romaniei (respectiv 0:05′:40″ UTC), se va produce faza de Luna Noua prin conjunctia Soarelui cu Luna la 19°20′ Balanta. In perioada analizata de noi (10 octombrie h 00:00′:01″ – 16 octombrie h 23:59′:59″ a.c.), Luna va strabate un segment de la 00°56′ Fecioara la 5°59′ Sagetator.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI