Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 10-16 Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 8 - September - 2016

Horoscop Urania 10-16 Septembrie 2016

Horoscop Urania previziuni astrologice 10-16 Septembrie 2016

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016: Intre 10 si 16 septembrie 2016 cel mai important eveniment astronomic si astrologic al perioadei va fi faza de Luna Plina in Pesti insotita de o Eclipsa de Luna.

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 10-16 Septembrie 2016

Horoscop Urania
Intre 10 si 16 septembrie 2016 cel mai important eveniment astronomic si astrologic al perioadei va fi faza de Luna Plina in Pesti insotita de o Eclipsa de Luna. Fenomenul va avea loc in ziua de 16 septembrie, ora 19:05′:02″ UT, respectiv 22:05′:02″, conform Orei de vara a Romanei, prin opozitia Soarelui cu Luna, la 24°19′, pe directia Fecioara/Pesti.
Dintre aspectele pe care le realizeaza planetele intre ele amintim:
Cuadratura Saturn/Neptun, la 10°, pe directia Sagetator/Pesti, intreaga saptamana;
Opozitie Mercur/Nodul Nord al Lunii la 23° pe directia Fecioara/Pesti, pe 10 septembrie;
Cuadratura Venus/Pluton la 14°, pe directia Balanta/Capricorn, pe 11 septembrie;
Cuadratura Soare/Marte la 20°, 21°, 22° pe directia Fecioara/Sagetator, pe 13, 14 si 15 septembrie;
Conjunctie Soare/Mercur la 20° Fecioara, pe 13 septembrie;
Opozitie Soare/Kiron, la 22°, pe directia Fecioara/Pesti, pe 15 septembrie;
Opozitie Nodul Nord al Lunii /Neptun, la 10° -11°, pe directia Fecioara/Pesti, pe 16 septembrie;
Opozitie Uranus/Venus, la 21° – 23°, pe directia Berbec/Balanta, pe 16 septembrie.
In perioada analizata, Luna ca strabate intre 10 septembrie, ora 00:00′:01″ si 16 septembrie, ora 23:59′:59″, un segment zodiacal cuprins intre 22°53′ Sagetator si 20°43′ Pesti.

horoscop-lunar-septembrie-2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI