Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 11-17 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 9 - April - 2015

Horoscop Urania 11-17 Aprilie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 11-17 Aprilie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 11-17 Aprilie 2015: Revelion astrologic !

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 11-17 Aprilie 2015

Berbecul face jocurile, Taurul temperează excesele
Două sunt evenimentele astrologice ale săptămânii viitoare. Ele sunt legate de traseul planetelor personale Venus și Mercur care schimbă semnul zodiacal: Venus va intra în zodia Gemenilor în după-amiaza zilei de 11 aprilie iar Mercur va intra în Taur la începutul zilei de 15 aprilie. În felul acesta, ponderea pe care avut-o până acum zodia Berbecului se atenuează, pentru că o parte dintre planetele care s-au aflat acolo în ultimele săptămâni au părăsit semnul de Foc și au intra fie în zodia de Pământ a Taurului, fie în cea de Aer a Gemenilor. Cu Soare, Uranus și Lună (pe 17 și 18 aprilie), zodia Berbecului rămâne una puternică dar nu mai are forța de impact pe care am cunoscut-o pe pielea noastră în perioada anterioară.
Pragmatismul se va accentua o dată cu cu 15 aprilie când Mercur se va îmbiba de vibrația semnului de Pământ pe care va începe să-l traverseze și, alături de Marte, va alcătui o pereche

eficientă în chestiunile practice, pecuniare sau administrative.
Venus va intra în Gemeni pe 11 aprilie și de acolo va induce un influx favorabil comunicării, gândirii, călătoriilor, întâlnirilor.
Cel mai important aspect al săptămânii viitoare îl reprezintă cuadratura la grad perfect dintre Marte și Jupiter, la 12 grade, pe axa Taur/Leu, din zilele de 17 și 18 aprilie care le poate aduce, tuturor, în funcție de harta personală, conflicte, tensiuni psihice, confruntări cu situații nedrepte, agresivitate, etc. Cei mai vizați sunt cei născuți în zodiile Taur/Leu și, secundar, cei născuți în Scorpion/Vărsător.
Luna va străbate un sector de la Capricorn la Berbec.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI