Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Horoscop Urania 15-21 August 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 15-21 August 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 15-21 August 2015:Marte intră în Leu pe 9 august. Jupiter intră în Fecioară pe 11 august. Luna Nouă în Leu pe 14 august.

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 15-21 August 2015

Pentru ca, in general, oamenii au tentatia sa se lase convinsi de informatiile vehiculate in presa pe diferite cai, iar acele informari sunt partiale sau stangace din punct de vedere stiintific, ca sa nu spunem mai mult, impresiile pe care si le fac sunt, de multe ori deformate. De exemplu, multi cititori sau telespectatori cred ca, pe 12 august, a avut loc un fenomen rar, vizibil sub forma unei ploi de stele cazatoare, denumita Perseide.
In realitate, 1) fenomenul nu este rar, dimpotriva el se petrece in fiecare luna, „ploaia” respectiva luandu-si numele de la constelatia in dreptul careia se produce fenomenul, denumit punct radiant, iar 2) ploaia de stele a Perseidelor nu tine doar o zi ci cu mult mai mult.
Astfel, caderea Perseidelor (de la constelatia Perseu), se produce anual intre 17 iulie si 24 august cu un varf al densitatii meteorilor de 60 pana la 100/ora intre 9 si 13 august, dar cu mici oscilatii, astfel ca, de exemplu, in 2015, acest fenomen este vizibil intre 13 iulie si 26 august.

Asadar, ploaia de stele cazatoare va continua si in perioada analizata de noi acum, 15 – 21 august. Perseidele pot fi vazute in emisfera nordica in partea de S-E a cerului.
In acelasi rastimp, va mai avea loc o a doua ploaie de stele cazatoare, cand, in preajma zilei de 18 august, meteorii vor cadea in dreptul constelatiei Lebada (Kappa Cygnid).
Mentionam ca, din punct de vedere astrologic, acest fenomen nu are nici o relevanta, de aceea respingem toate speculatiile fals stiintifice, cu iz mistic, apocaliptic doar de dragul de a vehicula stiri care fac senzatie.
In perioada 15 – 21 august nu vor avea loc evenimente astrologice esentiale, altele decat tranzitele firesti.
Luna va strabate un segment de la Leu la Scorpion;
Soarele va face cuadratura cu Saturn pe 21 si 22 august;
Uranus se va afla in trigon cu Venus pe 19 si 20 august;
Saturn va face sextil cu Luna Neagra pana pe 17 august;
Soarele se va afla in conjunctie cu Venus in ziua de 16 august.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI