Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 15 - October - 2015

Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 17-23 Octombrie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 17-23 Octombrie 2015: Venus va intra în semnul hărniciei.

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 17-23 Octombrie 2015

In perioada cuprinsa intre 17 si 23 octombrie a.c. nu se inregistreaza decat o singura schimbare privind distributia planetelor in zodii.
Este vorba de intrarea Soarelui in zodia Scorpionului in ziua de 23 octombrie, la ora 20:47′, ora de vara a Romaniei (17:17′ UT). Acest semn zodiacal, care a fost locuit pe timpul verii de Saturn, a ramas liber de planete din momentul in care aceasta planeta a intrat in Sagetator.
Acum, prezenta Soarelui in acest semn de Apa, le va da nativilor ce apartin acestei zodii, un puternic influx benefic de energie cosmica.
Dar, pentru ca sederea Soarelui in Scorpion se va petrece la sfarsitul perioadei analizate de noi,

in ultimele trei ore pana la sfarsitul zilei de 23 octombrie, rastimp insuficient pentru a putea crea vreun eveniment, vom analiza acest eveniment astral saptamana viitoare, cand se va manifesta cu adevarat.
Luna Neagra va face conjunctie cu Mercur la 5°50′ Balanta pe 17 octombrie.
Jupiter va face conjunctie cu Marte la 13° Balanta pe 17 octombrie si, apoi, la 14°, pe 18 si 19 octombrie.
Neptun se va afla in opozitie cu Venus la 7° pe directia Fecioara/Pesti intre 17-18 octombrie.
Kiron va face opozitie cu Marte la 17°32′ pe directia Fecioara/Pesti pe 23 octombrie.
Pluton va alcatui un trigon cu Venus la 13°10′ pe 23 octombrie.
Pe 20 octombrie, la ora 11:31′ se va produce I Patrar al Lunii (Luna crescatoare) la 27°07′ Capricorn.
Luna va strabate, in perioada analizata de noi intre 17 octombrie ora 0:00′:01″ si 23 octombrie ora 23:59′:59″, un segment zodiacal de la 5°59′ Sagetator pana la 9°27′ Pesti.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI