Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 17-23 Rac Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 15 - September - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 17-23 Septembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 17-23 Septembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Septembrie 2016. Rac 17-23 Septembrie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 17-23 Septembrie 2016

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), sunt putine sansele de a purta conversatii sau de a face deplasari cu exceptia celor care, se vor trezi in zori pentru a prinde trenul, avionul, etc. Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), posibile confruntari incomode in plan oficial sau surprize neplacute cu privire la evolutia ori la respingerea unui proiect sau a unei intelegeri. Sunt de evitat si de amanat intalnirile de afaceri cu scop juridic sau in vederea unei impacari. Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), firave sperante de a se putea baza pe un prieten sau pe un grup de apropiati. Se mai pot intensifica situatiile conflictuale, dusmaniile sau pot iesi la iveala tendintele distructive ale relatiei, ale grupului sau chiar ale proiectului ce-i reuneste sub cupola aceluiasi scop comun.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), nativii vor osteni analizand, comparand, proiectand, imaginand. Desi vor avea motive serioase sa se dedice unor probleme curente, totusi pierderea de energie va fi uriasa in acest tip de forfota a gandurilor care nu-i va conduce spre solutia necesara. Relatiile cu rudele se pot deteriora din 22 septembrie. Din 23 septembrie, vor avea de suferit si relatiile afective care vor fi bantuite de neincredere, de banuieli, de dorinta de a cerceta, de a scormoni in viata cuiva in vederea aflarii adevarului. In a doua parte a zilei de 23 septembrie, Luna, puternica, in Rac, isi va incepe tranzitul prin casa I, sporind intensitatea trairilor, a emotiilor si a sensibilitatii. Nativii s-ar putea simti prizonierii unor relatii personale, familiale, sociale sau profesionale care le ingradesc capacitatea de a trai conform idealurilor lor obligandu-i sa se supuna unor conditionari dure.


horoscop-lunar-septembrie-2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI