Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - September - 2015

Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 19-25 Septembrie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 19-25 Septembrie 2015: Luna Nouă în Fecioară şi Eclipsă parţială de Soare pe 13 septembrie.

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 19-25 Septembrie 2015

Echinoctiul de toamna, pe 23 septembrie. Pe 23 septembrie, la ora 11.21 (ora de vara a Romaniei, ora 8.21 UT), Soarele va intra in zodia Balantei, marcand astfel si faza astronomica a Echinoctiului de toamna.
O data intrat in Balanta, Soarele va face conjunctie, la 0° Balanta, cu Sensul Vietii (Nodul Nord al Lunii), punand un accent special pe existenta sau constiinta de sine a celor care s-au nascut in prima zi a zodiei Balanta.
Pe 25 septembrie, la ora 5.11, Marte va intra in zodia Fecioarei, facand o cuadratura la 0° cu Saturn aflat in Sagetator, iar la sfarsitul zilei, mai precis la miezul noptii de 25 spre 26 septembrie, el va face si o opozitie cu Luna in Pesti,

alcatuind astfel un careu in T (Luna, Marte, Saturn, la 0° fiecare). Pe 25/26 septembrie Pluton va face o cuadratura cu Mercur retrograd, la 12°, pe directia Capricorn/Balanta.
In dupa-amiaza zilei de 25 septembrie Pluton va abandona pozitia retrograda, pregatindu- se sa revina la miscarea directa (care se va realiza incepand cu 26 septembrie, ora 10), printr-o pozitie intermediara, de tranzitie, denumita “stationara”, ceea este deja un beneficiu. Tot la sfarsitul zilei de 25 septembrie, in preajma orei 23, se va realiza o postura astrala, denumita “Foarfece”, alcatuita din Neptun/Luna in Pesti, ambele in opozitie cu Marte/Jupiter din Fecioara. In perioada 19 septembrie (ora 0:0′:01″) – 25 septembrie (ora 23.59′:59″) Luna va strabate un sector zodiacal de la 26°:40′ Scorpion pana la 0° Pesti.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI