Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Horoscop Urania 2-8 Ianuarie 2016

Horoscop Urania previziuni astrologice 2-8 Ianuarie 2016

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 2-8 Ianuarie 2016: Un Mercur capricios şi un Marte determinat

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 2-8 Ianuarie 2016

Perioada cuprinsa intre 2 si 8 ianuarie 2016 se caracterizeaza prin doua miscari care schimba raportul de forte intre astre pe termen scurt.
In ziua de 2 ianuarie, la ora 4:20′, planeta Mercur va intra in Varsator. Doar ca, in ziua de 6 ianuarie, la ora 8 dimineata, Mercur va intra in miscare aparent retrograda (pana la 25 ianuarie) si, in seara zilei de 8 ianuarie, la ora 22:00′, va reveni in Capricorn, semn pe care il va parcurge pana pe 14 februarie cand va intra din nou in Varsator.
Asadar, cei nascuti in Varsator nu vor avea parte, in saptamana analizata de noi, decat de o „adiere” dinspre o planeta in armonie cu natura intrinseca a zodiei lor, trebuind sa astepte inca sase saptamani pana cand aceasta le va tranzita definitiv zodia.
Marte va intra in Scorpion, in domiciliul sau nocturn, pe 3 ianuarie, la ora 17:40′, zodie pe care o va strabate pana pe 5 martie, ora 17.
In aceasta perioada planetele realizeaza o serie de aspecte interesante:
Careu in T (Uranus/cuadratura Pluton, Pluton/cuadratura Luna Neagra, Luna Neagra/ opozitie Uranus), la grad perfect sau foarte apropiat, pe directia Berbec/Capricorn/Balanta, din 2 pana pe 8 ianuarie a.c.;
Cuadratura Soare/Luna Neagra, pe 5 ianuarie a.c., pe directia Capricorn/Balanta;
Conjunctie Saturn/Venus la 11° Sagetator pe 8 ianuarie a.c.;
Luna va strabate, in rastimpul studiat de noi, un sector zodiacal de la 07°:32′ Balanta la 03°:47′ Capricorn.

horoscop-lunar-decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2016

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI