Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - June - 2016

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2016

Horoscop Urania previziuni astrologice 2-8 Iulie 2016

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 2-8 Iulie 2016: Începe Luna Vărsătorului!

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 2-8 Iulie 2016

Perioada cuprinsa intre 2 si 8 iulie a.c. nu va aduce schimbari de statut zodiacal, planetele evoluand in aceleasi semne in care s-au aflat si in saptamana trecuta.
Singurul eveniment important se va petrece in ziua de 4 iulie a.c., la ora 14:00′:57″, cand Soarele va face conjunctie cu Luna la 12°53′ Rac, alcatuind, astfel, faza de Luna Noua, moment astronomic cu semnificatie astrologica speciala pentru cei nascuti in aceasta zodie.
Principalele aspecte astrale care vor forma in urmatoarele sapte zile:
Trigon Neptun/Soare la 13° 56′ pe directia Pesti/Rac, in ziua de 3 iulie, la ora 14;

Cuadratura Neptun/Saturn la 11°, pe directia Pesti/Sagetator, intre 2 – 5 iulie;
Opozitia Soare/Pluton, la 16°, pe directia Rac/Capricorn, pe 8 iulie;
Trigon Venus/Marte, la 23°, pe directia Rac/Scorpion, intre 6 iulie dupa-amiaza si 7 iulie dimineata;
Conjunctie Mercur/Soare la 15° Rac, pe 7 iulie
Sextil Mercur/Soare cu Nodul Nord al Lunii, la 15°, pe directia Rac/Fecioara, pe 7 iulie;
Cuadratura Uranus/Venus, la 24 ° pe 8 iulie;
In perioada 2 iulie, ora 00:00′:01″ si 8 iulie, ora 23:59′:59″, Luna va strabate un segment zodiacal cuprins intre 06°50′ Gemeni si 12°49′ Fecioara.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI