Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 20-26 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - August - 2016

Horoscop Urania 20-26 August 2016

Horoscop Urania previziuni astrologice 20-26 August 2016

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 20-26 August 2016: Începe Luna Vărsătorului!

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 20-26 August 2016

In rastimpul cuprins intre 20 si 26 august 2016 se va produce o schimbare de statut zodiacal prin intrarea Soarelui in semnul Fecioarei, in ziua de 22 august, ora 19:39′, zodie in care va ramane pana pe 22 septembrie a.c., ora 17:29′. Va fi o perioada buna pentru cei care s-au nascut in zodia Fecioarei nu numai prin prezenta Soarelui in casa lor I ci si prin prezenta celor doi Benefici, in tranzit prin semnul lor, care se vor afla in conjunctie la mai putin de 1° dupa 26 august. Mercur, Guvernatorul aceleiasi zodii, in tranzit prin in domiciliul, va reprezenta un avantaj si o protectie pentru acesti nativi.
Dintre principalele aspecte ale etapei analizate de noi amintim:

Conjunctie Mercur/Jupiter, la 25° Fecioara, pe 21 august; la 26° pe 22 august; la 26°/27° Fecioara pe 26 august;
Conjunctie Saturn/Marte, la 09°, intre 22 – 24 august (grad perfect – 09°52 ‘ Sagetator pe 24 august);
Trigon Neptun/Luna Neagra la 10°, pe directia Pesti/Scorpion, din 21 august pana la sfarsitul saptamanii;
Cuadratura Neptun/Saturn la 10°, incepand cu seara zilei de 26 august;
Conjunctie Venus/Jupiter la 26°/27° Fecioara, intre 26 – 29 august;
Vor fi Retrograde: Nodurile Lunare si planetele Uranus, Neptun, Pluton si Kiron.
In perioada cercetata de noi, intre 20 august a.c., ora 00:00′:01″ si 26 august a.c., ora 23:59′:59″, Luna va strabate un sector zodiacal cuprins intre 17°54′ Pesti si 27°38’ Gemeni.

Horoscop Lunar August 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI