Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 20-26 Decembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 18 - December - 2014

Horoscop Urania 20-26 Decembrie 2014

Horoscop Urania previziuni astrologice 20-26 Decembrie 2014

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 20 – 26 decembrie 2014. Avem parte de un eveniment care nu s-a mai produs de 200 de ani.

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 20-26 Decembrie 2014

Perioada cuprinsă între 20 și 26 decembrie este bogată în aspecte astrologice. Soarele schimbă lăcașul zodiacal în ziua de 22 decembrie, când intră în Capricorn.
Evenimentul care se produce la ora 1:04′ marchează Solstițiul de iarnă și, prin cele două criterii de referință (noaptea cea mai lungă, ziua cea mai scurtă), se răsfrânge asupra întregii zile. Al doilea aspect, spectaculos, este cel legat de producerea fazei de Lună Nouă în aceeași zi când Soarele și Luna se vor afla în conjuncție la 0º:06′ Capricorn. Această suprapunere, a fazei de Lună Nouă peste momentul Solstițiului de iarnă, nu s-a produs niciodată de la 1900 încoace.
În perioada 1800-1899 s-au produs două astfel de conjuncții (Soare/Lună la 0º Capricorn, aproape de Solstițiu), dar, dintre cele două (22.12.1813 și 22.12.1851), doar cea din 1813 seamănă cu faza actuală. În 1813, conjuncția s-a produs la 0º:38’Capricorn, la o diferență de

3h:07′ față de momentul instalării Solstițiului, în timp ce a doua (1851) s-a produs la 6h:03′ distanță, ceea ce reprezintă o perioadă prea lungă pentru a mai putea vorbi despre o „suprapunere”. Așadar, faza de Lună Nouă raportată la Solstițiul de iarnă din 2014 (unde diferența este de 2h:31′) este mai aproape, prin datele tehnice, de faza din 1813. În plus, dintre toate trei ipostazele din ultimele două sute de ani, faza din 2014 este cea mai apropiată de gradul 0 Capricorn, respectiv de Solstițiu, aflându-se la o distanță de doar 6′.
Dincolo de explicațiile simbolice, alegorice și esoterice ale celor trei momente care coincid, nu putem, totuși, să nu identificăm o reală încărcătură energetică a momentului, precum și un anume „punct 0” al unei realități astrologice. Săptămâna viitoare mai aduce un eveniment: intrarea planetei Saturn în zodia Săgetătorului, în ziua de 23 decembrie la h:19. Ultima oară, Saturn a intrat în Săgetător, acum 29 de ani, în ziua de 17 noiembrie 1985.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI