Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 22-28 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 20 - August - 2015

Horoscop Urania 22-28 August 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 22-28 August 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 22-28 August 2015: Despre Fecioare numai de bine.

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 22-28 August 2015

Perioada cuprinsa intre 22 – 28 august aduce cateva schimbari interesante in planul tranzitelor astrale care vor avea darul de a introduce o serie de accente astrale interesante, dupa cum urmeaza:
• Soarele va intra in zodia Fecioarei in ziua de 23 august h 13:38′, semn in care va ramane pana pe 23 septembrie a.c.;
• Luna Neagra va intra in zodia Balantei in ziua de 25 august, h 8:02′, semn in care va ramane pana pe 21 mai 2016;
• Mercur va intra in zodia Balantei in ziua de 27 august, h 18:45′, semn in care va ramane pana pe 2 noiembrie a.c. In acest rastimp Mercur va intra in miscare aparent retrograda pe 18 septembrie de la 15°:51′ Balanta si va reveni la miscarea directa pe 10 octombrie a.c., cand va relua traseul prin de la 0°:55′ Balanta, repetand pozitia in care se va fi aflat pe 27/28 august a.c. si readucand in actualitate toate aspectele de viata pe care le-a conturat atunci si pe care le va epuiza, pana pe 2 noiembrie.

In ziua de 27 august, Soarele se va afla in conjunctie la grad perfect cu Jupiter (intre 26 august h 12 a.m. si 28 august h12 a.m., va functiona o conjunctie stransa la doar 1° diferenta), aspect relevant, desi de scurta durata, pentru ca va fi singura conjunctie a Soarelui cu Jupiter, in perioada tranzitului acestuia prin Fecioara. In 2016, cand Soarele va tranzita Fecioara, Jupiter se va afla deja in zodia Balantei; asadar, urmatoarea conjunctie de maxima beneficitate Soare/Jupiter se va produce in ziua de 31 august 2027!
Nota astrala generala ne indica un avantaj major pentru cei nascuti in Fecioara prin:
• prezenta Soarelui in zodia lor;
• tranzitul Jupiterian prin Fecioara;
• parasirea sectorului Fecioara de catre Luna Neagra;

• conjunctia de exceptie Soare/Jupiter care dureaza 48 de ore;
Un aspect delicat al saptamanii viitoare il reprezinta conjunctia Mercur/Luna Neagra, produsa intre 27 august h 18:45′ si 28 august h14:33′, de la 0°17′ – la 0°21′ Balanta. El ar trebui sa-i intereseze pe cei nascuti in aceasta zodie pentru ca, desi este, intr-o prima etapa, un aspect de scurta durata, totusi, prin cele doua reeditari (prima pe 3 octombrie, cand Mercur va fi retrograd, si ultima pe 17 octombrie, cand Mercur se va afla in mers direct), aceasta conjunctie care se va produce, in total, de trei ori, va pune in evidenta sau va favoriza dezvoltarea un detaliu neplacut si/sau periculos in viata lor personala, cu momente de acalmie si de intensificare in preajma datelor indicate.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI