Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 24-30 Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2016

Horoscop Urania 24-30 Septembrie 2016

Horoscop Urania previziuni astrologice 24-30 Septembrie 2016

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 24-30 Septembrie 2016: Echinocțiul de Toamnă pe 22 septembrie.

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 24-30 Septembrie 2016

Horoscop Urania | In perioada cuprinsa intre 24 si 30 septembrie 2016, principalul eveniment astrologic va fi legat de tranzitul planetei Marte care, in ziua de 27 septembrie a.c., ora 11:07′, va intra in zodia Capricornului, semn in care va ramane pana pe 9 noiembrie a.c.
Al doilea eveniment tine de statutul planetei Pluton care, intre 26 si 27 septembrie a.c., se va afla in pozitie Stationara iar din 27 septembrie, ora 18, va reveni la mersul Direct de la 14° 55′ Capricorn.
Desi, la sfarsitul zilei de 30 septembrie, Luna se va apropia la diferenta de 1° de Soarele aflat in Balanta, nu se va putea vorbi de faza de Luna Noua; aceasta se va produce pe 1 octombrie, ora 03:17′.
Principalele aspecte intre planete valabile in rastimpul studiat de noi:
Conjunctie Soare/Jupiter, la grad perfect, 03° 37′ Balanta, pe 26 septembrie, ora 10;
Cuadratura Saturn/Nodurile Lunare (N si S) la grad perfect, 11°19′, pe directia

Sagetator/Fecioara/Pesti, in ziua de 26 septembrie, ora 21;
Trigon Mercur/Pluton, la 14°/15°, pe 24 septembrie;
Conjunctie Luna/Mercur, la 18° Fecioara, pe 29 septembrie;
Sextil Luna Neagra/Pluton, la 14°, pe directia Scorpion/Capricorn, pe 30 septembrie;
Conjunctie Soare/Luna la 7°/8° Balanta, la sfarsitul zilei de 30 septembrie;
Cuadratura la 11°/9°, pe directia Sagetator/Pesti de la 30 septembrie;
Intre 24 septembrie, ora 00:00′:01″ si 30 septembrie, ora 23:59′:59″, Luna va strabate un segment zodiacal cuprins intre 8° 17′ Rac si 7° 39′ Balanta.
Reperele orare tin cont de Ora de Vara valabila pe teritoriul Romaniei in aceasta perioada.

horoscop-lunar-septembrie-2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI