Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 25-31 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - July - 2015

Horoscop Urania 25-31 Iulie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 25-31 Iulie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 25-31 Iulie 2015: Evenimentele astrologice ale perioadei cuprinse intre 25 si 31 iulie sunt mai putine fata de alte dati.

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 25-31 Iulie 2015

Evenimentele astrologice ale perioadei cuprinse intre 25 si 31 iulie sunt mai putine fata de alte dati.
Astfel, pe 26 iulie, Venus intra in miscare aparent retrograda dar, pe 31 iulie, dupa ora 20, aceasta planeta va parasi semnul Fecioarei, in care abia a intrat si va reveni in zodia Leului, unde va avea o sedere indelungata. Mersul obisnuit al planetei Venus presupune o etapa de retrogradare o data la aproximativ doi ani, pentru ca uneori, acest rastimp poate fi mai indelungat sau mai scurt. De exemplu, din 1900 pana in prezent, au avut loc 56 de retrogradari in diferite semne zodiacale (7 in Fecioara, 5 in Rac, 7 in Berbec, etc.).
Mai rara a fost insa retrogradarea in Leu; in 1983, cand a avut loc prima retrogradare in Leu din secolul XX, Venus a stat, in total, in acest semn zodiacal, 71 de zile iar in cea de a doua, din 1991, 82 de zile. Retrogradarea care se produce in 2015, este a treia din 1900 incoace si ea va

plasa Micul Benefic, in Leu, in miscare directa, retrograda si din noi directa, timp de 84 de zile. Este mai greu de caracterizat natura acestei etape, daca este „de bine” sau „de rau” pentru nativii care apartin acestei zodii. Cert insa va fi una solicitanta, importanta, care ii va pune in situatii speciale, cu grad relevant de importanta.
In ziua de 31 iulie, la ora 13:42′, ora legala de vara a Romaniei, se va produce faza de Luna Plina in Varsator, prin opozitia dintre Soare si Luna, la 7° 55′, pe directia Leu/Varsator.
Uranus va alcatui un trigon cu Marte pe directia Berbec/Leu la 20°.
Luna va strabate un sector de la Scorpion la Varsator.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti Iulie placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI