Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 25-31 Octombrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 23 - October - 2014

Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2014

Horoscop Urania previziuni astrologice 25-31 Octombrie 2014

Sub semnul unui Marte dur, rigid, nemilos, pedepsitor si dificil

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 25-31 Octombrie 2014

In ziua de 28 octombrie, in preajma orelor 13, Marte va intra in zodia Capricornului. Cu asta incepe un traseu de cateva saptamani care ne va pune pe toti in situatia de a suporta o serie de vibratii care nu sunt tocmai comode. Este vorba de un tranzit ce poate aduce, in functie de varsta, insertie sociala sau logica personala, confruntari cu probleme de viata mai vechi, ramase nerezolvate, sau cu probleme noi in care intra in joc, ca parteneri de conflict sau ca element provocator, oameni in varsta, persoane dificile sau relatii conflictuale imposibil de conciliat. Daca am spus „imposibil”, asta inseamna ca ele au un coeficient inclus de destin sau de predestinare, deci ele nu pot fi ignorate sau contracarate cu usurinta, ci doar suportate pana la ultimele lor consecinte. Pentru unele persoane, in functie de horoscopul personal si de casa cerului unde se asaza aceasta planeta,

relatiile pe care le determina aceasta planeta in tranzit prin semnul riguros, uneori poate chiar implacabil al Capricornului, pot fi mai usor de suportat. In cazul altor zodii se poate vorbi insa de incercari ale destinului in toata puterea cuvantului. Mai exista si a treia cale: cei carora nu li se intampla ceva concret, in viata de fiecare zi, dar care vor deveni brusc ingrijorati, abatuti, stresati, enervati, posomorati ori fara chef de viata. Cu umor trist, as indrazni sa afirm ca acestia din urma vor fi cei mai fericiti. Pana la urma, tristetea trece.
Atentie! Intrat, la jumatatea rastimpului pe care il analizam, intr-un nou semn zodiacal, Marte nu apuca sa-si etaleze forta de impact a acestui tranzit. Aceasta revelare a fortei martiene se va vedea si se va resimti in saptamanile urmatoare.

 

 
sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI