Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 27-03 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - June - 2015

Horoscop Urania 27-03 Iulie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 27-03 Iulie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 27-03 Iulie 2015: Minunat spectacol ceresc pe 1, 2 si 3 iulie seara.

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 27-03 Iulie 2015

Luna Plina in Capricorn pe 2 iulie
In perioada cuprinsa intre 27 iunie si 3 iulie principalul eveniment astronomic cu semnificatie astrologica este faza de Luna Plina, realizata prin conjunctia Soarelui cu Luna pe directia Rac/Capricorn la 9° 55′, in ziua de 2 iulie la ora 5:19′, ora legala de vara a Romaniei, respectiv ora 2:19′ UT (Timp Universal). Este o ipostaza astronomica ce-i va angaja, deopotriva pe cei nascuti in Rac si in Capricorn.
Pe 28 si 29 iunie, Uranus va face un dublu trigon cu Jupiter si Venus, ceea ce reprezinta o ipostaza astrala intensa din punct de vedere energetic pentru toata lumea.
Cei doi Benefici se apropie unul de celalalt tot mai mult, realizand o conjunctie la grad perfect, pe 1 iulie la ora 10:34′, la 21° 37′ Leu. Dar aceasta postura astrala nu este singura din aceasta vara: ea se va repeta pe 3 iulie incepand cu ora 11 dimineata la 22°/23° Leu (sub 1° diferenta); Micul si Marele Benefic se vor intalni pentru a treia oara intr-o conjunctie, tot in Leu, pe 4 si 5 august, la 28°, fapt posibil prin intrarea planetei Venus in miscare aparent retrograda. Trebuie sa precizam ca Venus va ramane in zodia Leului, neobisnuit de mult, respectiv pana pe 8 octombrie 2015, dupa care va face o a patra conjunctie in acest an cu Jupiter, de data asta insa la 15°38′ Fecioara.

Cat priveste conjunctia Venus/Jupiter in Leu, ea nu este un fapt frecvent intalnit, asa cum afirma unii. In acest semn zodiacal de Foc, cei doi Benefici s-au intalnit din 1950 incoace, doar de opt ori, respectiv in 1955, 1967, 1979, 1990, 1991, 2003, 2014 si 2015, dar nu intotdeauna ei au alcatuit si o conjunctie stransa, asa cum a fost cazul in 1990 cand nu s-a petrecut aceasta faza.
Daca in serile acestor zile va fi senin, din emisfera nordica, cei doi astri vor putea fi admirati pe cer sub forma unui minunat spectacol luminos ce va oferi celor interesati prilejul unor splendide fotografii.
Luna va strabate un sector de la Scorpion la Capricorn.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti Iulie placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI