Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 28-03 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 26 - March - 2015

Horoscop Urania 28-03 Aprilie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 28-03 Aprilie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 28-03 Aprilie 2015: Revelion astrologic !

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 28-03 Aprilie 2015

Rând de rând, planetele care au tranzitat zodia Peşti au plecat, în mişcarea lor firească de revoluţie, spre alte semne zodiacale. Au rămas cu două planete lente, de „nădejde”: Neptun şi Kiron. Pe 31 martie va părăsi zodia lor şi Mercur.
Acesta va intra în casa banilor şi le va fi un aliat în orice discuţie pe tema banilor, a muncii, a unei o activităţi retribuite. De altfel, casa banilor rămâne una activă, trăită intens, cred, de către mulţi nativi, indiferent de vârstă. Ziua de 3 aprilie sau, în preajma acestei zile, cu o zi în minus sau în plus, nativi născuţi în acest semn pot beneficia de o zi în care toate minunile sunt posibile: să găsească „de lucru”, să se transfere de la un loc de muncă la altul „la mai bine”, să rezolve o chestiune salarială, esenţială.
Pe 31 martie,

planeta Marte va intra în casa a III-a. De aici un spor în tot ceea ce priveşte un „dialog esenţial” pentru persoana lor ori pentru activitatea pe care o desfăşoară, nevoia de a face o serie de drumuri, de a munci în aer liber, de a desfăşura activităţi legate de pământ (grădinărit, agricultură etc.).
Sunt bine aspectate examenele şi probele practice în contextul unei activităţi de pregătire profesională. Nu par a fi armonice zilele de 3 şi 4 aprilie care le pot aduce stări de nemulţumire în relaţiile de familie sau de parteneriat în afaceri. Trigoanele regale pe semne de Foc, care se realizează întreaga săptămână, lucrează minunat pe relaţia bani, muncă, ascensiune profesională sau funcţie. O serie de aspecte pe una sau alta dintre casele amintite, se pot desfăşura lent, anevoios, complicat, dar, până la urmă, soluţia finală este una favorabilă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI