Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 28-3 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 26 - May - 2016

Horoscop Urania 28-3 Iunie 2016

Horoscop Urania previziuni astrologice 28-3 Iunie 2016

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 28-3 Iunie 2016: Începe Luna Vărsătorului!

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 28-3 Iunie 2016

In perioada cuprinsa intre 28 mai si 3 iunie 2016 nu vor avea loc evenimente astronomice si astrologice semnificative, planetele urmandu-si cursul prin aceleasi semne zodiacale in care s-au inscris cu o saptamana – doua in urma. Importante si bogate in semnificatii sunt insa relatiile pe care acestea le stabilesc.
Astfel, intreaga saptamana se construieste un Patrat Mistic, alcatuit din patru cuadraturi simple intre planetele aflate in cele patru semne Mutabile, atingand gradul perfect pe 3 iunie: Venus/Soare la 12° – 13° Gemeni, Jupiter la 14° Fecioara, Saturn la 13° Sagetator, Neptun la 12° Pesti.

Va mai opera si un Trigon Regal, alcatuit prin relatiile de trigonocratie stabilite intre Mercur 17° Taur, Jupiter 14° Fecioara si Pluton 17° Capricorn la 1 iunie 2016.
Neptun se va afla intre 2 si 3 iunie a.c. in opozitie cu Jupiter, pe axa Pesti/Fecioara iar Soarele si Mercur se vor afla in conjunctie, intre 30 mai si 3 iunie a.c., la o diferenta de 1° – 2°, in Gemeni. Soarele va fi in opozitie la grad perfect cu Saturn, la 13° pe axa Gemeni/Sagetator, pe 3 iunie.
Luna va strabate intre 28 mai, ora 00:00′:01″ si 3 iunie 2016, ora 23:59′:59″ un segment zodiacal cuprins intre 17° 42′ Varsator si 27° 29′ Taur.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI