Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 3-9 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - October - 2015

Horoscop Urania 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 3-9 Octombrie 2015: Venus va intra în semnul hărniciei.

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 3-9 Octombrie 2015

In perioada 3 – 9 octombrie 2015 distributia planetelor ne arata o dominare a zodiei Fecioara prin cele trei si, la un moment dat, patru planete aflate in tranzit in aceasta zodie, respectiv Marte, Jupiter, Venus (din 9 octombrie) si Luna (pe 9 si 10 octombrie).
In Balanta se afla Soarele, Mercur si doua pozitii astrale – Luna Neagra si Nodul Nord al Lunii aflat la sfarsitul tranzitului prin aceasta zodie, pe care o va parasi pe 11 octombrie, cand va intra in zodia Fecioarei (sic! -Nodurile Lunare au un mers invers acelor de ceasornic).
• Venus va intra in Fecioara in ziua de 8 octombrie la ora 20:30′, semn in care va ramane pana pe 9 noiembrie a. c.

• Mercur va reveni la mersul direct in ziua de 9 octombrie, ora 18:30′, cand isi va relua traseul prin Balanta de la 0°53′ pana pe 2 noiembrie a.c. Pe 9 octombrie el va face conjunctie la 0° Balanta cu Nodul Nord al Lunii, pozitie in care se va mai afla abia pe 16 septembrie 2033 (dar la 13° Balanta), ceea ce da acestui aspect o semnificatie aparte pentru nativii zodiei care vor trai un moment de scurta durata dar care, pentru unii, poate avea un ecou la nivelul lamuririi de sine.
• Neptun va face o opozitie cu Marte la 7°30′ pe directia Pesti/Fecioara.
• Jupiter, la 12°37′ in Fecioara, va face conjunctie cu Luna la sfarsitul zilei de 9 octombrie.
• Luna va strabate, in perioada studiata de noi, un traseu de la 14°34′ Gemeni la 12°26′ Fecioara.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI