Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 30-5 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - May - 2015

Horoscop Urania 30-5 Mai 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 30-5 Mai 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 30-5 Mai 2015: Luna Nouă în Taur și Mercur retrograd !

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 30-5 Mai 2015

Săptămâna cuprinsă între 30 mai și 5 iunie 2015 ne va oferi două evenimente astronomice cu semnificație astrologică.
Primul dintre ele, este legat de traseul Lunii, care, în ziua de 2 iunie, la ora 19:19′ (ora legală de vară a României), va alcătui împreună cu Soarele, din opoziție, la 11° 4′ Săgetător/Gemeni, faza de Lună Plină. Va fi Luna Plină a Săgetătorilor, moment de expansiune a vieții personale dar și a unui univers psihic ce poate genera schimbări de atitudine.
Pe de altă parte, acest moment îi va influența și pe cei născuți în Gemeni, care se află acum în plin tranzit al Soarelui prin semnul lor zodiacal natal, ceea ce le poate redimensiona și reașeza relațiile parteneriale și nu numai.

Al doilea eveniment este legat de tranzitul planetei Venus care în ziua de 5 iunie ora 19 va intra în zodia Leu și, de acolo, va genera unde de orgoliu, vanitate sau de dilatare a personalității pentru nativii din toate semnele zodiacale, cu un accent special pentru Lei. Dar acest aspect, pentru că se produce în ultimele ore ale segmentului de timp analizat de noi, nu va avea puterea de a crea efecte cu consecințele lor existențiale. De aceea, analiza acestui tranzit o rezervăm previziunilor pe care le vom publica săptămâna viitoare.
Luna va străbate un segment astral de la Balanță la Capricorn. Pe axa Gemeni/Săgetător, începe să funcționeze, destul de activă, opoziția Mercur/Saturn, ambele planete aflându-se în mers aparent retrograd.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti Iunie placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI