Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 4-10 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - April - 2015

Horoscop Urania 04-10 Aprilie 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice 04-10 Aprilie 2015

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 04-10 Aprilie 2015: Revelion astrologic !

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 04-10 Aprilie 2015

Luna Plină și eclipsă totală de Lună pe semne cardinale.
În perioada cuprinsă între 4 şi 10 aprilie a.c. se va înregistra un singur fenomen astronomic cu impact astrologic şi anume faza de Lună Plină însoţită de o eclipsă totală de Lună. Evenimentul se va produce în ziua de 4 aprilie, la ora 15:05:31, ora legală de vară a României, respectiv h 13:05:31 UT ( Universal Time), pe fondul unei opoziţii Soare/Lună la 14 25 pe axa Berbec/Balanţă. Vor fi vizate mai mult de faza Lunii Noi decât de eclipsă, zodiile deja amintite, Berbecul şi Balanţa.
O particularitate a acestei faze este intervenţia, destul de brutală, a planetei Pluton care, din poziţia 15 32 Capricorn, formează două rânduri de cuadraturi la Luminarii. Şi asta nu e totul. Uranus, aflat în conjuncţie cu Soarele, la 16 19 Berbec, întăreşte poziţia Soarelui şi, pe de altă parte, întăreşte latura negativă a opoziţiei cu Luna şi a cuadraturii cu Pluton. Astfel, cei doi

malefici, Uranus şi Pluton, joacă un rol activ de potenţare a tuturor efectelor pe care le presupune, din punct de vedere astrologic, opoziţia Soare/Lună, introducând în ecuaţie a treia zodie, Capricornul.
Din punctul de vedere al tranzitelor, cea mai activă planetă pare a fi Mercur care face conjuncţii cu Nodul Nord al Lunii (Sensul Vieţii), cu Uranus, cu Soarele precum şi o cuadratură cu Pluton, asta pe fonul unui mers extrem de rapid: în şapte zile, Mercur străbate distanţa de la 8 la 21 Berbec, imprimând dinamism în tot ceea ce ţine de comunicare, proces de gândire şi mişcare.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI