Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 1-7 Ianuarie 2022

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2021

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 1-7 IANUARIE 2022

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 1-7 IANUARIE 2022. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 IANUARIE 2022. Balanta 1-7 IANUARIE 2022

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 1-7 IANUARIE 2022

Pe 1 ianuarie, dialoguri în contradictoriu, dispute cu reprezentanții unor instituții: armată, poliție, jandarmerie, grăniceri, de supraveghere a unor locuri publice. Călătorii presărate cu complicații legale, deplasări marcate de incidente. Nativii trebuie să-și păstreze calmul, atenția, răbdarea și măsura în felul de a riposta.

între 2 ianuarie, după ora 1:02′, și 3 ianuarie, răstimp petrecut acasă, în casă, alături de familie; momente banale, lipsite de veselie sau de surprize; alteori, pe fondul impactului pe care îl va avea asupra Balanțelor Luna Nouă în Capricorn, din 2 ianuarie, ar putea fi vorba de o retragere voită a nativilor în spațiul domestic pentru a se bucura de tihnă, liniște, singurătate, odihnă, izolare de factorii de stres. In dimineața zilei de 2 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, în casa relațiilor afective. Va fi o ședere scurtă, pentru că, pe 15 ianuarie, el va intra în mișcare aparent retrogradă, revenind în Capricorn pe 26 ianuarie, semn pe care îl va părăsi definitiv pe 5 februarie, ceea ce presupune că semnificațiile legate de casa a IV-a, a treburilor de familie, nu se vor epuiza odată cu trecerea acestei planete prin Vărsător și că o rezolvare a lor, din perspectiva determinării mercuriene, va fi posibilă abia peste patru-cinci săptămâni. între 4 ianuarie, după ora 0:44’, și începutul zilei de 6 ianuarie, evenimente, împrejurări speciale care îi vor pune pe cei născuți în Balanță în situația de a-și reevalua sentimentele și opțiunile; clipe emoționante, ipostaze de viață mai puțin obișnuite, provocări sufletești, trăiri intense. Răstimp interesant și fecund pentru creatori și interpreți. Din 6 ianuarie, după ora 2:17’, stare fizică și psihică bună: tihnă interioară, echilibru și chiar umor în fața unor disfuncții trecătoare. Posibile inițiative menite să-i reașeze pe nativi în plan profesional cât mai avantajos.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI