Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 1-7 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 29 - September - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 1-7 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 1-7 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016. Balanta 1-7 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, se poate vorbi de o adevarata perioada de gratie pentru acesti nativi care vor trai un moment placut si aducator de noutati, deschizator de drumuri, innoitor spiritual, personal sau social.
Este vorba de impactul pe care il va avea faza de Luna Noua in Balanta, care se va produce la inceputul zilei de 1 octombrie si care-si va pune amprenta astrala asupra evolutiei nativilor in perioada urmatoare, prin impulsul pe care li-l va da cu privire la abordarea unor noi atitudini, noi idealuri si materializarea unor intentii de schimbare personala in directia pe care nativul o va simti necesara, in functie de varsta, profesie si loc sau rol in societate, in acest moment.

Mai mult, acest eveniment astronomic cu impact astrologic se va intari prin influxurile conjugate cu ale planetei Jupiter, de curand intrata in semnul lor natal, ceea ce le va da un plus de vigoare, de temeinicie, de seriozitate, de legitimitate in tot ceea ce vor decide sau vor initia.
In acest sector, in ziua de 7 octombrie, va intra si planeta Mercur, care va spori semnificatia acestui inceput si care va da o noua dimensiune gandurilor si exprimarii intentiilor de catre Balante, chiar si a celor care s-au dovedit, in ultimul timp, intimidate sau sufocate de evenimente si care isi vor gasi puterea de a reveni in forta, la o viata activa si eficienta.
Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, se mentine riscul ca unii nativi sa fie furati, pacaliti intr-o chestiune baneasca, dar de mica valoare. Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, se va pune problema, efectuarii unor schimburi de informatii, al unei comunicari, al unui transfer al marfurilor dincolo de granitele tarii sau al unor demersuri privitoare la legalizarea actelor, la refacerea unor trasee birocratice, cu dificultati, intarzieri si explicatii zgomotoase.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI