Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 10-16 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 8 - December - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 10-16 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 10-16 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Balanta 10-16 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), tranzitul Lunii poate transforma relatiile si intalnirile cu colaboratorii, partenerii de afaceri sau partenerii de viata in conflicte deschise. Chiar daca motivul este un fleac, situatia poate scapa de sub control evoluand dezordonat. Din cauza unor schimburi de cuvinte dure sau afirmatii riscante, asupra carora nativii nu au meditat, se poate ajunge lesne la conflict deschis, la dusmanie.
Cu atat mai putin sunt indicate dialogurile pe subiecte delicate cu persoanele cu care nativul nu se afla in cele mai bune relatii. Situatie stranie, evolutie neasteptata pe fondul unor procese sau anchete. Intre 10

decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), o rezolvare partiala, o mana de ajutor, intr-o chestiune baneasca sau materiala, primita de la o ruda.
Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), perioada buna pentru o prestatie publica de ordin gazetaresc, juridic, profesoral, academic sau stiintific de genul conferinta, luare de cuvant la un congres, discurs la o intrunire, pledoarie la bara, lectie, curs, seminar, de multe ori, acestea desfasurandu-se in strainatate prin participarea directa a nativilor la acele formuri internationale sau indirect, prin trimiterea pe caile moderne de corespondenta, a unor prelegeri, puncte de vedere, prezentari, comunicari. Luna Plina poate atrage succesul sau onorul scontat.
Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, nativii vor avea nevoie de rezistenta nervoasa, calm si rabdare pentru a face fata hartuielilor cotidiene sau, de la caz la caz, mai pronuntate si mai dure, indreptate impotriva lor. In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), posibilitate de a se impune intr-un grup de cunoscuti, de a fi privit si tratat ca un lider. Surprize in relatiile sentimentale, in mare parte placute.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI