Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 10-16 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - October - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 10-16 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 10-16 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015. Balanta 10-16 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015

Cei nascuti in Balanta scapa de povara tranzitului Sensului Vietii prin semnul lor zodiacal care i-a incercat din 22 martie 2014 incoace. Pe 10 octombrie, Nodul Nord al Lunii va parasi casa I, a identitatii si personalitatii lor, si va intra in casa a XII-a, legata de sanatate, penitente taine si necunoscut.
Concomitent, Nodul Sud al Lunii, respectiv Pedeapsa in Viata, va parasi casa a VII-a a relatiilor parteneriale (pe care le-a zbuciumat) si va intra in casa a VI-a a muncii si sanatatii de fiecare zi.
Cu exceptia sanatatii, noile pozitii ale Nodurilor Lunare vor fi mai putin conflictuale si mai usor de suportat decat in ultimul timp, dandu-le nativilor ragazul necesar pentru evolutie si constructie de sine.
Intre 10 si 11 octombrie, afectati de tranzitele acestei perioade, pot fi cei care au o sensibilitate sau o

suferinta a organelor localizate in abdomen (stomac, splina, pancreas, intestine, ficat vezica biliara).
A nu se face operatii si investigatii complicate de 16/17 octombrie la nivelul acestor organe. In cazul un afectiuni cu evolutie acuta, in aceasta zi, se pot declansa complicatii (infectii abdominale, abcese, peritonite, perforatii intestinale, urgente chirurgicale abdominale, crize provocate de calculi biliari etc.).
Din 11 octombrie dupa-amiaza, pana pe 13 octombrie unii nativi nu au chef de nimic, sunt indispusi fara un motiv concret, se simt obositi. Pe 12 octombrie exista riscul unor conflicte care se isca din senin si care pot avea un impact brutal asupra lor, a vietii conjugale, a afacerilor sau a evolutiei unor procese in care sunt implicati.
Intre 14 si 16 octombrie dimineata, banii sunt la ordinea zilei ca preocupare, pe fondul unor incurcaturi, complicatii sau evenimente confuze care se petrec la locul de munca. Momente delicate pe 16/17 octombrie pe fondul unor vesti proaste.

Horoscop Lunar Octombrie 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI