Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 12-18 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - December - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 12-18 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 12-18 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015. Balanta 12-18 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015

Dimineata zilei de 12 decembrie se poate consuma sub impresia sau sub impactul ultimelor 2 – 3 zile, cand Luna a traversat zodia Sagetatorului, unde a format si faza de Luna Noua, alaturi de Soare.
Acest impuls puternic este resimtit de catre nativi in chip diferit, in functie de varsta, de loc in societate sau de miza personala. De aceea, pentru unii, sugestia acestui moment astral poate privi studiile, examenele, actele oficiale, relatiile cu strainatatea, comunicarea la distanta, intentiile de calatorie.

Restul zilei de 12 decembrie apoi, 13 si 14 decembrie (pana la ora 15) sunt de natura sa-i faca pe cei nascuti in Balanta sa se intoarca ori sa se dedice, vor nu vor, problemelor de familie, relatiilor – cam alterate! – cu parintii.
Intentia lor este sa puna ordine intr-o confuzie de informatii si impresii care au generat conflictul dar, tocmai aceasta dorinta de a pune „punctul pe i” ii enerveaza pe ceilalti, care nu vor sa inteleaga despre ce e vorba cu adevarat, ci doar sa aiba ei dreptate.
Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie seara (pana la ora 20), se produce o oarecare relaxare. Balantele se distanteaza de factorii de stres si uita, pentru moment, enervarile prin care au trecut avand tot felul de dorinte menite sa le redea cheful de viata sau buna dispozitie.
Initiativele lor au o indrazneala adolescentina mai ales cu privire la propria lor persoana: isi cumpara o haina extravaganta, se tund tinereste, se duca in locuri in care nu au mai fost pana acum (bar, club, restaurant), vor sa aiba experiente noi, relaxante cu tenta sportiva (sa joace biliard, de exemplu).
Pe 17 si 18 decembrie, disponibilitatea lor pentru munca, efort asiduu, harnicie si metode este la cote mici. Comportamentul lor se va caracteriza prin capricii si nerabdare.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI