Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Balanta 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, se poate produce o criza majora in regimul parteneriatelor: contracte, asocieri, colaborari, afaceri, procese, casatorie. Lucrurile pot lua o turnura neasteptata iar Jupiter se va afla, de la sfarsitul saptamanii, intr-o relatie complicata cu Pluton.
Care nu va permite impacarea partilor sau acceptarea compromisurilor. Balantele trebuie sa se pregateasca pentru o noua „vijelie” care se va amplifica pana la inceputul lunii decembrie si care, dupa o revenire in forta, se va epuiza lent, din a doua jumatate a lunii ianuarie 2017.

Pe 12 noiembrie, Mercur va intra in casa informatiilor, a dialogului, a calatoriilor, a examenelor si a relatiilor cu fratii si cunoscutii ocazionali, permitand un bun schimb de opinii, deplasarea rapida, drumurile pe termen scurt. In aceiasi zi, Venus va intra in casa familiei, a patrimoniului si a relatiilor cu rudele apropiate (parinti in special), fara sa poata contribui la o schimbare favorabila.
Risc de paguba, pierdere sau furt, imprejurari nefericite ale caror consecinte pot continua intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), cand vor fi posibile si alte necazuri de natura financiara, provocate sau amplificate de Luna Plina pe axa celor doua case ale banilor.
Una dintre ipostazele plauzibile este legata de regimul platii salariilor, de evolutia dramatica a situatiei nativilor la locul de munca sau al unor schimbari majore ce privesc statutul institutiei unde acestia lucreaza. Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), solutii ingenioase pentru a iesi dintr-o incurcatura sentimentala.
In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, Balantele vor fi obligate sa fie vigilente, atente la detalii si prudente la provocarile care se produc in spatiul public si care se pot reflecta defavorabil in regimul functiei pe care o detin.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI