Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Balanta 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 15-21 August 2015

Pe 15 august cei nascuti in Balanta isi pierd timpul cu prietenii. Unii vor spune ca se distreaza, altii, cu un termen nou intrat in vocabular, ca „socializeaza”, iar altii pretind ca aceste intalniri sunt necesare pentru a-si face relatii in medii socio-profesionale noi. Poate ca, uneori, se va concretiza cate ceva si din aceste dorinte.
Dar nota generala este de risipire de sine, de pierdere de timp exagerata, de daruire sau de implicare in treburile prietenilor si cunoscutilor, fie ei mai vechi sau de data recenta.
Balantele cred vor avea de profitat, de fapt este vorba de manipularea sau de sacrificarea lor lucida de catre persoane abile, puternice, mai ”la varf”, care-i fascineaza dar ii si obliga. Intre 16 si 17 august ar trebui ca multe persoane nascute in acest semn zodiacal sa intre in posesia unor informatii utile lor.
Se poate vorbi chiar de un fel de „noroc la informatie” ori la protectia discreta, prin avertizare, a acestor nativi care vad, afla, observa si trag concluziile necesare cu privire la fapte de viata ce le-au fost fost pana acum straine.
Intre 18 si 20 august dimineata, Luna se va afla in sectorul lor zodiacal si ii va face mai delicati, mai plini de

tact, mai subtili, mai detasati de fleacurile vietii de fiecare zi, intr-un cuvant le va permite sa se simta destul de bine.
Din 20 august dupa-amiaza pana pe 21/22 august vor fi nemultumiti de banii pe care ii primesc, de evenimentele care se deruleaza la locul de munca si care atrag dupa ele modificari ale veniturilor. Pe o alta directie astrala, se intrevad pagube sau cheltuieli disproportionate provocate de un prieten/cunoscut.
Chiar si cheltuielile prilejuite de aniversarea cuiva poate sa insemne pentru unele Balante o dezechilibrare, daca stau prost cu banii. In acest caz, trebuie sa gaseasca solutii alternative. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI