Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 16-22 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - July - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 16-22 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 16-22 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Balanta 16-22 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 16-22 Iulie 2016

Între16 și 17 iulie, încercare de a face o breșă în modul de viață obișnuit pentru o scurtă evadare în peisaj. Examenele se vor desfășura cu dificultăți. Atenție majoră la regimul alimentar, la medicamente și la odihna necesară în această perioadă în cazul celor care susțin probe și verificări școlare, profesionale, tehnice sau practice.
Este bine să nu facă excese (activități epuizante, nesomn, abuz de cafea și stimulente etc.) pentru că în acest context astral organismul acestor nativi nu va fi la maximum de potențial iar surmenajul se va instala

rapid.
Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), banalele, de acum, probleme de acasă și de la locul de muncă. Pentru cei care au funcții și răspunderi speciale, perioada din preajma zilei de 20 iulie este plină de riscuri majore pe care unii vor fi forțați de împrejurări să și le asume. În general, pentru cei mai mulți nativi, problem imaginii, a puterii, a autorității, a afirmării poate cunoaște un moment semnificativ, cu prilejul acestui eveniment astral.
Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, asupra nativilor se va abate un vânt de libertate; el poate fi resimțit doar ca o „adiere”, adică ca o dorință difuză de a uita, pentru moment de grijile de fiecare zi, alteori poate fi vorba de o adevărată sete de a trăi și în alt registru decât cel al obligațiilor și al stresului. Aici, intervine în chip esențial și vârsta nativilor.
Din 22 iulie, de la prânz, Soarele va intra în casa prietenilor și alături de Venus și Mercur, îi poate aduce în prezența unor persoane importante sau oficiale cu care să aibă un schimb mde impresii și informații util lor pe termen scurt.
Din a doua parte a zilei de 22 iulie Balanțele vor face efortul subtil de a aduce o situație anapoda creată la locul de muncă, pe „linia de plutire”. Ca notă generală, un fapt de viață poate începe sau poate schimba ceva esențial în viața Balanțelor, în a doua parte a săptămânii.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI