Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 17-23 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 17-23 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 17-23 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Balanta 17-23 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), se va putea observa in comportamentul unor nativi tendinta de a se impune, de a face pe interesantii. In plan sentimental se anunta surprize, trairi contradictorii, bruscarea unei relatii prin gesturi si initiative care sa-i nemultumeasca pe cei dragi lor. Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, preocupari legate de sanatatea, de regasirea echilibrului interior. Din 19 decembrie, Marte va intra in casa a VI-a.
In privinta sanatatii, aceasta pozitie astrala va insufla atenuarea suferintelor psihice, disparitia durerilor fizice dar nu si refacerea organismului. Cei care sunt bolnavi se vor simti mai bine, vor fi mai rabdatori si mai toleranti fata de starile pe care boala le provoaca in corpul lor dar asta nu inseamna ca s-au vindecat.

La locul de munca se pot crea situatii confuze de natura sa arunce indoiala cu privire la felul in care se va desfasura activitatea lor in viitor.
Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), Jupiter, in sectorul lor natal, va face opozitie la grad perfect cu Uranus, aspect astral care nu va aduce linistea in viata Balantelor. Dimpotriva, unii s-ar putea confrunta cu stari de spirit motivate de evenimentele prin care trec, altii se pot agita fara un motiv anume. Dar, cel mai important, este ca destinul le pregateste unor Balante secvente de viata speciale care ii vor solicita din plin, acum si, de doua ori in reluare, in aceleasi ipostaze, in 2017.
In restul zilei de 23 decembrie, mintea Balantelor se va concentra pe gasirea unei solutii banesti care presupune subtilitate si intuitie dar nu si corectitudine: un fel de a se strecura inteligent pe langa riscuri si neputinte financiare. Soarele va intra, pe 21 decembrie, in casa familiei si a casei ori a gospodariei lor, accentuand nevoia ca nativii sa faca ordine si curatenie.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI