Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 18-24 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 18-24 Iunie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 18-24 Iunie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Balanta 18-24 Iunie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 18-24 Iunie 2016

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), Balantele vor avea de furca cu tot ceea ce priveste o forma de comunicare: personala sau oficiala, intr-un cadru restrans sau public, care sa-i puna in situatia de a explica, de a demonstra sau de a sustine un punct de vedere ori de a sa supune unei examinari profesionale sau unei jurizari etc. Si drumurile sunt marcate de tranzitele acestei perioade care culmineaza cu faza de Luna Plina din 20 iunie.

Riscurile care pandesc deplasarile, atat cele scurte cat si cele lungi, atat cele cu aspect relaxant (plimbare) cat si calatoriile peste hotare, provin si de la o alta opozitie puternica, intre Mercur si Saturn, la 11°, pe directia Gemeni/Sagetator, care se va produce tot in ziua de 20 iunie.
In acest rastimp, nativii va trebui sa-si ia masuri de siguranta pentru a nu compromite un examen sau pentru a nu risipi sansele unei calatorii; e bine sa verifice documentele necesare activitatilor pe care le desfasoara, sa se inarmeze cu stapanire de sine, rabdare si calm. Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, nativi vor fi obligati sa fie alaturi de rudele (mai ales parintii) care au nevoie de ajutor, intr-un chip eficient.
Dar, cum casa a X-a este tranzitata de planeta Venus (din 18 iunie) si de Soare (din 21 iunie), este de asteptat ca viata publica, activitatea profesionala exercitata in si prin functii si ranguri sa capete o importanta sporita pentru acesti nativi.
Pentru unii, afirmarea se va face cu dificultate, tenacitatea fiind una dintre conditiile necesare, altii se vor mentine cu greu in demnitatea pe care o detin, in acest caz fiind vorba de o „batalie” pentru stabilitate.
Intre 23 si 24 iunie, se va realiza un trigon regal pe semnele de Aer, ceea ce reprezinta o oportunitate astrala pentru cei care desfasoara activitati in care e nevoie de abilitate si inteligenta pentru a impresiona, convinge sau acredita idei, concepte, premize si directii noi de actiune. Vor fi favorizati profesorii, avocatii, ziaristii, oamenii politici care apartin Balantei.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI